Specialisten in het
ontwerpen van mobiele werkplaatsen

System Edström heeft dealers in heel Europa. Zij worden geselecteerd door onze medewerkers kennen ons assortiment goed. Vind hier je dichtstbijzijnde dealer voor advies over de inrichting van je bedrijfswagen.

Als je je bedrijfswageninrichting door een van onze erkende dealers laat installeren, krijg je 5 jaar garantie op de producten en de montage. Als je zelf of met behulp van een niet-gecertificeerde installateur installeert, biedt System Edström 3 jaar garantie op de producten. Je moet je factuur laten zien om van de garantie te kunnen profiteren.

Onze dealers kunnen je inrichting in 3D tekenen om je te helpen plannen. Zo kun je gemakkelijk het ontwerp van je bedrijfswagen bekijken. Met het meest flexibele systeem op de markt, in combinatie met onze accessoires kun je jouw ideale inrichting creëren.

Systeem Edström dealers hebben ruime ervaring in het ontwerpen van een inrichting naar jouw wensen. Bovendien kennen ze alle trucs en eisen met betrekking tot veiligheid en ergonomie. Als ze de benodigde onderdelen niet op voorraad hebben, heeft System Edström een van de snelste levertijden op de markt, 10-12 werkdagen.