Bedrijfswageninrichting
op maat voor Renault Trafic

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Renault Trafic

De Renault Trafic, bekroond als de beste middelgrote bedrijfswagen bij de British Fleet Awards 2020, is een veelzijdige bedrijfswagen die wordt erkend om zijn verminderde emissies, verbeterd brandstofverbruik, lagere service- en onderhoudskosten, evenals voor zijn verhoogde uitrusting en nieuw exterieurdesign.

De functies kunnen verder worden verbeterd met de accessoires en het bedrijfswageninterieur van System Edström voor de Renault Trafic. Met onze interieuroplossingen kan je je werktools veilig opbergen en gemakkelijk vinden, met een efficiëntere en georganiseerde werkdag tot gevolg. Het bedrijfswageninterieur van System Edström voor de Renault Trafic, inclusief een breed scala aan rekken en opbergoplossingen, is op maat gemaakt om aan jouw professionele behoeften te voldoen.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Renault Trafic

Deze veelzijdige bedrijfswagen is beschikbaar in verschillende lengtes en hoogtes, waardoor je uit onze interieursystemen voor de Renault Trafic dat systeem kan kiezen dat het beste past bij jou en je branche. Alle lengtes bieden een indrukwekkende laadcapaciteit, en de opbergruimte onder de passagiersbank kan handig worden gebruikt om spullen op te bergen. Voeg onze accessoires voor Renault Trafic toe om het gebruik van de beschikbare ruimte te maximaliseren.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Om een correcte en professionele installatie van het interieur en de accessoires voor je Renault Trafic bedrijfswagen te garanderen, raden we aan dat de installatie wordt uitgevoerd door een van onze dealers. Dit biedt ook een garantie van 5 jaar op zowel het interieur als de installatie. Als je ervoor kiest om de installatie zelf uit te voeren, voorzien wij algemene instructies, en ontvang je vervolgens een garantie van 3 jaar op het interieur. Voor advies over het interieur staan ons team en ervaren installateurs altijd tot je dienst.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Je kan het interieur voor je Renault Trafic bedrijfswagen aanpassen, naast de kant-en-klare opties die wij bieden. Dankzij ons aanpasbare systeem is het mogelijk om elementen toe te voegen, te verwijderen of je geheel eigen unieke interieur te ontwerpen. Met ons gebruiksvriendelijke maar technisch geavanceerde ontwerpprogramma kan je een gedetailleerde visualisatie van je bedrijfswageninterieur verkennen en creëren, inclusief een 3D-model dat toont hoe je bedrijfsvoertuig eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Renault Trafic

Als je zelf verschillende opties wilt verkennen voordat je contact opneemt met een dealer, biedt onze webshop je die mogelijkheid. In onze webshop kan je niet alleen een idee krijgen van hoe het bedrijfswageninterieur er in jouw voertuig uit zal zien, maar heb je ook de optie om het aan te passen aan jouw unieke eisen voor je Renault Trafic bedrijfswagen.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Renault Trafic

Wij bieden niet alleen een breed scala aan bedrijfswageninterieurs voor de Renault Trafic, maar hebben ook een uitgebreide selectie aan accessoires voor hetzelfde model. Ons assortiment accessoires voor de Renault Trafic varieert van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskisten, lade-inzetstukken en opbergvakken.

Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en ontworpen om jouw bedrijfswagen meer georganiseerd te maken, waardoor zowel je veiligheid als efficiëntie worden verhoogd. Bezoek voor meer informatie over ons assortiment aan accessoires voor de Renault Trafic onze accessoirepagina.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?