Gereedschapshouders
Accessoires voor bestelwagens

OVERZICHT

Belangrijkste kenmerken van gereedschapshouders in bedrijfswagens

Bij System Edström hebben we innovatieve oplossingen voor flexibele opslag van gereedschap in bestelwagens. Ons assortiment omvat universele haken en accessoires die geschikt zijn voor montage op zowel panelen als zijwanden. Deze producten, inclusief onze universele haak en gecombineerde slang-/snoerhouder, zijn ontworpen voor eenvoudige installatie op het eindpaneel, de scheidingswand, de zijwand of de achterdeur van de wagen, wat zorgt voor een veelzijdige en veilige opslag.

We raden aan om te starten met een basisset haken en dan uit te breiden met specifieke houders om een op maat gemaakte opslagoplossing te creëren die je gereedschap beschermt en de workflow stroomlijnt. We maken je inrichting beter door ze aan te vullen met accessoires voor bedrijfswagens zoals systeemkoffertjes, plastic bakken voor planken, ladeverdelers, binnenverlichting, extra verlichting, stroomvoorziening, veiligheidsproducten, elektronica en dakaccessoires.

VOORDELEN

Professioneel

Een goed georganiseerde laadruimte met gereedschapshouders geeft een professionele indruk, wat het vertrouwen en de perceptie van de klant in jou kan versterken.

VEILIG

Gereedschapsopslag in bedrijfswagens

Onze gereedschapshouders zijn ontworpen voor verschillende soorten gereedschap, van steeksleutels tot schroevendraaiers. Met gaten van verschillende diameters en verstelbare klemmen die op het eindpaneel, de legbordrand, het gereedschapspaneel of de achterdeur gemonteerd kunnen worden, bieden we een complete en veilige oplossing voor elk type gereedschap. Onze producten zijn niet alleen praktisch, maar ook eenvoudig in gebruik, wat bijdraagt aan een efficiëntere werkomgeving. Met System Edströms gereedschapshouders kan je de laadruime aanpassen aan je specifieke behoeften, zodat je gereedschap goed georganiseerd, beschermd en altijd binnen handbereik is.

Neem contact met ons op om een opbergoplossing te creëren die voldoet aan de unieke vereisten van jouw bedrijf. Wat betreft stroomvoorziening bieden we verschillende soorten omvormers aan. Afhankelijk van de behoeften van je bedrijfswagen helpen we je de beste oplossing te vinden. Een van onze bestsellers is onze 400 watt omvormer, een complete unit met twee 230 volt stopcontacten aan de voorkant, een USB-uitgang en automatische alarm/uitschakeling als de accuspanning te laag wordt. Deze omvormer levert een zuivere sinusgolfuitgang, waardoor gevoelige elektronica wordt beschermd.

MEER PRODUCTEN

Wij bieden vele accessoires aan voor jouw bestelwagen

Andere accessoires voor bestelwagens in ons assortiment, zijn onder meer koffers, kofferhouders, rails, dossierhouders, ladeblokken, modulekoffers, indelingen voor modulekoffers, rubberen matten, accessoires voor schabben, schabverdelers, plastic bakken, bankschroefhouders, gasfleshouders, transportbuis, ladders, koffersteunen en gereedschapshouders.

PRODUCTEN

Vereenvoudig jouw werkdag met onze accessoires voor bedrijfsvoertuigen

Ontdek ons uitgebreide assortiment accessoires voor bestelwagens om een optimale werkomgeving te creëren. Klik op de producten die je bij je werk kunnen helpen. Onze producten zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen en je werkdag te aangenamer te maken.

Gereedschapshouders

Gereedschapshouders

Bij System Edström bedenken we innovatieve oplossingen voor flexibele gereedschapsopslag in bedrijfswagens.

Dubbele vloer

Dubbele vloer

Met de inrichting van je bedrijfswagen en dubbele vloeren kan je de ruimte in je bedrijfswagen...

Werkverlichting

Werkverlichting

Goede verlichting is belangrijk om zowel veiligheids- als werkgerelateerde redenen.

Gereedschapskoffer

Gereedschapskoffer

De kenmerkende groene gereedschapskoffer van System Edström biedt talrijke organisatiemogelijkheden

Energievoorziening

Energievoorziening

Wil je batterij-aangedreven gereedschap in je bedrijfswagen opladen, of misschien grotere elektrische gereedschappen gebruiken?

Laden

Laden

Onze laden zijn ontworpen om zware lasten te dragen, elke lade kan tot 60 kg aan gereedschap en accessoires dragen.

Rekkensystemen

Rekkensystemen

De rekken van System Edström combineren een robuuste 180-gradenvouw aan de bovenrand...

Universele haak

Universele haak

Maximaliseer de ruimte in je mobiele werkruimte met een praktische en duurzame universele haak.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.