Energievoorziening

Bedrijfswagenaccessoires

OVERZICHT

Energievoorziening afgestemd op jouw behoeften

Wil je de batterijen van je gereedschap in je bedrijfswagen opladen, of misschien grotere elektrische gereedschappen gebruiken? Misschien zelfs de lunch opwarmen in een microgolfoven? Wij bieden een verscheidenheid aan opties voor energievoorziening die kunnen worden aangepast aan jouw behoeften, allemaal om het nut van je mobiele werkruimte te maximaliseren.

Bij System Edström bieden wij omvormers van Awimex, specialisten in energievoorzieningsoplossingen, onder andere. Door een stroomomvormer aan te sluiten op de accu van je bedrijfswagen kan je apparatuur op 230V in je voertuig gebruiken. Dit is vooral handig voor voertuigen die functioneren als mobiele werkplekken, zoals die in de loodgieterij, electriciens en klusjesdiensten. Dit type energievoorziening komt ook vaak voor in noodgevallenwagens, servicebedrijfswagens, boten en vrachtwagens.

VOORDELEN

Maximaliseer de voordelen van je mobiele werkruimte

De behoefte aan energievoorziening in mobiele werkruimtes is cruciaal. System Edström biedt effectieve oplossingen met omvormers van Awimex, waardoor het opladen van gereedschap en het gebruik van 230V-apparatuur via de omvormer vanuit de accu van het voertuig mogelijk is. Deze oplossingen bieden flexibiliteit en continue energievoorziening, essentieel voor mobiele professionals en voertuigen die betrouwbare energie nodig hebben.

PAKKETOPLOSSING

Product, accessoires en installatie

Bij System Edström hebben we drie verschillende pakketten voor energievoorziening ontwikkeld oop maat van jouw behoeften. Wij bieden omvormers aan met 400W, 1200W en 2000W. Lees meer onder elk product. Wij hebben complete pakketten die het product, accessoires en installatie omvatten. Spreek met een van onze vele dealers voor een volledig kostenoverzicht van hardware en installatie. Als je vragen hebt over energievoorziening, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Alle omvormers die wij aanbieden hebben de volgende kenmerken:
Ingangsspanning: 12V
Ingangsspanningsbereik: 10-15V
Stroomverbruik, geen belasting: 0,5A
Rendement: >90%
Uitgangsspanning: 230V, 50Hz
Ware sinusgolf
Ingebouwde USB-uitgang: 5V, 0,5A

MEER PRODUCTEN

Wij bieden vele accessoires aan voor jouw werkvoertuig

Andere accessoires voor bestelwagens in ons assortiment , zijn onder meer koffers, kofferhouders, rails, dossierhouders, ladeblokken, modulekoffers, indelingen voor modulekoffers, rubberen matten, accessoires voor schabben, schabverdelers, plastic bakken, bankschroefhouders, gasfleshouders, transportbuis, ladders, koffersteunen en gereedschapshouders.

PRODUCTEN

Verhoog efficiëntie met bedrijfswagenaccessoires

Ontdek ons uitgebreide assortiment accessoires voor bedrijfswagens om je werkomgeving te verbeteren. Blader door onze catalogus om te vinden wat je zoekt. Onze zorgvuldig ontworpen producten zijn afgestemd op jouw werkbehoeften en verhogen de efficiëntie van je werkdag.

Gereedschapshouders

Gereedschapshouders

Bij System Edström bedenken we innovatieve oplossingen voor flexibele gereedschapsopslag in bedrijfswagens.

Dubbele vloer

Dubbele vloer

Met de inrichting van je bedrijfswagen en dubbele vloeren kan je de ruimte in je bedrijfswagen...

Werkverlichting

Werkverlichting

Goede verlichting is belangrijk om zowel veiligheids- als werkgerelateerde redenen.

Gereedschapskoffer

Gereedschapskoffer

De kenmerkende groene gereedschapskoffer van System Edström biedt talrijke organisatiemogelijkheden

Energievoorziening

Energievoorziening

Wil je batterij-aangedreven gereedschap in je bedrijfswagen opladen, of misschien grotere elektrische gereedschappen gebruiken?

Laden

Laden

Onze laden zijn ontworpen om zware lasten te dragen, elke lade kan tot 60 kg aan gereedschap en accessoires dragen.

Rekkensystemen

Rekkensystemen

De rekken van System Edström combineren een robuuste 180-gradenvouw aan de bovenrand...

Carlock by System Edström

Carlock by System Edström

Het aantal inbraken in laadruimtes van bedrijfswagens is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen.

Universele haak

Universele haak

Maximaliseer de ruimte in je mobiele werkruimte met een praktische en duurzame universele haak.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.