Over
System Edström

OVERZICHT

Het meest flexibele systeem op de markt

System Edström heeft het meest flexibele systeem voor het inrichten van bedrijfsvoertuigen op de markt. Het bedrijf werd zijn opgericht in 1958 en we hebben 65 jaar ervaring in de mobiele werkplek. We zijn marktleider in Zweden en gespecialiseerd in het creëren van efficiënte, veilige en flexibele werkplekken.

Missie

Wij ontwikkelen en verkopen geteste en veilige apparatuur voor bedrijfsvoertuigen. Dankzij een gezonde rentabiliteit kunnen we de toekomst van het bedrijf veiligstellen.

ONZE AMBITIE

Marktleider

ONZE GESCHIEDENIS

Jarenjarenlange ervaring in bedrijfswageninrichtingen

Het bedrijf is ontstaan in Göteborg in 1958. De oprichter, Ulf Edström, besefte dat er behoefte was aan inrichtingen voor verschillende bedrijfswagens. Aanvankelijk werden inrichtingen enkel gekocht voor werkplaatsen, maar al snel besefte men dat er ook behoefte was aan mobiele werkplekken.

Tegenwoordig vind je het hoofdkantoor in Kista, Stockholm. Ook onze twee assemblagefabrieken bevinden zich in Stockholm. De distributie van onze producten gebeurt vanuit ons magazijn in Alfta. We hebben ook een filiaal in Corby, VK, waar we ook een grote assemblagefabriek hebben.

VEILIGHEID

Crashtests voor
bedrijfswageninrichting

Na een succesvolle samenwerking met het Franse onafhankelijke testinstituut Valutec besloten we een paar jaar geleden om onze inrichtingen te testen volgens de INRS NS286 norm met het Zweedse onafhankelijke instituut RISE. Ook deze laatste crashtest leverden opnieuw uitstekende resultaten op.

ONZE ERVARING

Meer dan 65 jaar ervaring

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen. We hebben 65 jaar ervaring in de sector – we weten hoe we een mobiele werkplek efficiënter kunnen maken. We zijn marktleider in Zweden en vertegenwoordigd in de meeste Europese landen. Met onze inrichting voor bedrijfswagens krijg je een efficiëntere, veiligere en aangenamere mobiele werkplek. De producten van System Edström worden voornamelijk verkocht en gemonteerd via onze installateurs in het hele land. Natuurlijk kun je je bedrijfswageninrichting ook bestellen als je een nieuwe bedrijfswagen koopt, vraag je autodealer gewoon naar ons.

System Edström heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot marktleider op de Zweedse en Scandinavische markt en iook te koop op bijna de gehele de Europese markt. Niet in de laatste plaats door de innovatieve geest van ons bedrijf, zowel wat betreft productontwikkeling als verkoop. Met een filosofie gebaseerd op flexibiliteit één eenvoud is het systeem een van de meest flexibele en eenvoudigste om te installeren systemen op de markt.

ONS TEAM

Sterk team voor actie

Wij zijn een betrokken, divers en multicultureel team van meer dan 50 hooggekwalificeerde individuen, wereldwijd gevestigd. Ons toegewijde team van experts ontwerpt en ontwikkelt niet alleen innovatieve producten, maar garandeert ook de kwaliteit en veiligheid ervan door middel van strenge crashtests.