Dubbele vloer
Accessoires voor bedrijfswagens

OVERZICHT

Maximaliseer de ruimte met dubbele vloeren

Met de inrichting van je bedrijfswagen en dubbele vloeren kan je de ruimte in je bedrijfswagen maximaliseren en tegelijkertijd de veiligheid verhogen. Dit is voor veel klanten een zeer gewilde oplossing, die je snel en gemakkelijk toegang geeft tot alles wat je nodig hebt. Met een ordelijke bedrijfswagen kan je je concentreren op je job!

Dubbele vloeren verwijst naar een verhoogde vloer geïnstalleerd in de wagen, waardoor opslagruimte ontstaat zowel onder als boven de vloer zelf. We raden aan om lange lades onder de dubbele vloer te installeren met bedrijfswageninrichting erboven.

VOORDELEN

Gemaximaliseerde en ergonomische ruimte

Inrichting van bedrijfswagens met dubbele vloeren zorgt voor een efficiëntere werkruimte en een veiliger bestelwagen.

PRAKTISCH

Lange lades onder de vloer

Lange uittrekbare lades onder de dubbele vloer geven je een overzicht in je bergruimte en zorgen voor een veilig transport van ggereedschap en materiaal. In bedrijfswagens met zijdeuren kan je kiezen voor lange lades die onder de dubbele vloer zijn geïnstalleerd en zijwaarts uittrekken, wat de praktische bruikbaarheid, veiligheid en ergonomie verhoogt.

Het installeren van drie lange lades is zelfs mogelijk in de kleinste bedrijfsvoertuigen die vandaag beschikbaar zijn. Bedrijfswageninrichting met dubbele vloeren is uitzonderlijk efficiënt in bedrijfswagens, waardoor je niet in het voertuig moet klimmen, maar wel aan de gereedschappen kan via uittrekbare lades.

MEER PRODUCTEN

Wij bieden vele accessoires aan voor jouw werkvoertuig

Andere accessoires voor bestelwagens in ons assortiment , zijn onder meer koffers, kofferhouders, rails, dossierhouders, ladeblokken, modulekoffers, indelingen voor modulekoffers, rubberen matten, accessoires voor schabben, schabverdelers, plastic bakken, bankschroefhouders, gasfleshouders, transportbuis, ladders, koffersteunen en gereedschapshouders.

PRODUCTEN

Optimaliseer je voertuig met accessoires voor bedrijfsvoertuigen

Verken ons uitgebreide assortiment accessoires voor bedrijfsvoertuigen om de optimale werkomgeving te creëren. Blader door de producten die je interesseren om meer te weten te komen. Onze producten zijn op maat gemaakt om aan je behoeften te voldoen en je werkdag te optimaliseren. Bezoek onze pagina voor de beste oplossingen voor jouw bedrijfswagenapparatuur.

Gereedschapshouders

Gereedschapshouders

Bij System Edström bedenken we innovatieve oplossingen voor flexibele gereedschapsopslag in bedrijfswagens.

Dubbele vloer

Dubbele vloer

Met de inrichting van je bedrijfswagen en dubbele vloeren kan je de ruimte in je bedrijfswagen...

Werkverlichting

Werkverlichting

Goede verlichting is belangrijk om zowel veiligheids- als werkgerelateerde redenen.

Gereedschapskoffer

Gereedschapskoffer

De kenmerkende groene gereedschapskoffer van System Edström biedt talrijke organisatiemogelijkheden

Energievoorziening

Energievoorziening

Wil je batterij-aangedreven gereedschap in je bedrijfswagen opladen, of misschien grotere elektrische gereedschappen gebruiken?

Laden

Laden

Onze laden zijn ontworpen om zware lasten te dragen, elke lade kan tot 60 kg aan gereedschap en accessoires dragen.

Rekkensystemen

Rekkensystemen

De rekken van System Edström combineren een robuuste 180-gradenvouw aan de bovenrand...

Carlock by System Edström

Carlock by System Edström

Het aantal inbraken in laadruimtes van bedrijfswagens is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen.

Universele haak

Universele haak

Maximaliseer de ruimte in je mobiele werkruimte met een praktische en duurzame universele haak.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.