Bedrijfswageninrichting
op maat voor Isuzu D-Max

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Isuzu D-Max

De Isuzu D-Max is een pick-up ontworpen om zware lasten en uitdagend terrein aan te kunnen. Met een laadvermogen van maximaal 1,1 ton, een trekvermogen van 3,5 ton, vierwielaandrijving en robuuste constructie staat hij sterk in de competitie als een van de krachtigste pick-ups op de markt. De pick-up van Isuzu is niet alleen een hoogwaardige werkpartner, maar biedt ook comfort en veiligheid met functies zoals automatisch remmen, waarschuwing bij aanrijdingen en adaptieve cruisecontrol. Met onze bedrijfswageninrichting voor de Isuzu D-Max kan je de laadruimte optimaliseren, zijn efficiëntie verhogen en je werkdag vergemakkelijken.

De Isuzu D-Max is geschikt voor zowel individuele ondernemers als fleetklanten. De pick-up is ideaal voor professionals die een betrouwbaar en krachtig werkvoertuig nodig hebben dat in staat is gereedschap en lading te vervoeren op moeilijk terrein, zoals hoefsmeden, smeden of tuinaannemers.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Isuzu D-Max

VOORDELEN

Waarom System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Voor meer informatie over hoe onze bedrijfswageninrichting voor de Isuzu D-Max je werkdag gemakkelijker en veiliger kan maken, kan je ons assortiment accessoires verkennen of rechtstreeks contact met ons opnemen. System Edström heeft meer dan 60 jaar ervaring in het creëren van veilige en efficiënte mobiele werkplekken, en we staan klaar om je de perfecte oplossing voor jouw behoeften te bieden. Al onze inrichtingen zijn onderworpen aan crashtesten en als de systemen worden geïnstalleerd door onze experts of geautoriseerde dealers ontvang je een garantie van 5 jaar op zowel de inrichting als de montage.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Met de mogelijkheid om de inrichting aan te passen voor je Isuzu D-Max, streven we ernaar meer te bieden dan alleen standaardoplossingen. Ons aanpasbare systeem maakt het mogelijk om je eigen unieke bedrijfswageninrichting  te ontwerpen. Gebruik onze gebruiksvriendelijke ontwerptool om zorgvuldig je bedrijfswageninrichting te plannen en te visualiseren. Deze tool bevat een 3D-voorbeeld van hoe je Isuzu D-Max eruit zal zien met de aangepaste inrichting.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Isuzu D-Max

Onze bedrijfswageninrichting voor Isuzu D-Max is de perfecte partner voor jouw pick-up. De inrichting en accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en dieptes en kunnen op vele manieren worden gecombineerd om aan jouw behoeften te voldoen. Ontdek het volledige assortiment voor de D-Max en andere voertuigmodellen van verschillende merken in onze webshop.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Isuzu D-Max

Of je nu kiest voor een chassis- of platformopbouw, we raden ondervloer laden en dubbele vloeren aan om het meeste uit je Isuzu D-Max te halen. Deze oplossingen zijn ontworpen om de ruimte te maximaliseren, en het gemakkelijker te maken om gereedschap en lading veilig te vervoeren.

Voor een efficiëntere en ergonomische werkdag kan je ook kiezen om een ladesysteem toe te voegen voor het gemakkelijker transporteren van zware items.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?