Bestelwageninrichting
op maat voor MAN TGE

OVERZICHT

Bestelwageninrichting op maat voor jou en jouw MAN TGE

De MAN TGE heeft een trouwe schare tevreden gebruikers, ook al is het een nieuwer model. De combinatie van gebruiksvriendelijkheid, veelzijdigheid en comfort maakt van deze bestelwagen een betrouwbare en kostenefficiënte partner die kan worden aangepast aan al je behoeften. De MAN TGE toont ongelooflijke flexibiliteit en is beschikbaar in verschillende versies. Met de bestelwageninrichting van System Edström voor de MAN TGE kan je de ruimte optimaliseren, de efficiëntie verhogen en je werkdag vergemakkelijken. De MAN TGE biedt een solide basis voor het creëren van op maat gemaakte oplossingen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke industrie. Of het nu gaat om het transformeren van de bestelwagen tot een mobiel kantoor, een houtatelier of een ambulance, de MAN TGE biedt een stabiele en veilige basis voor een inrichting.

Om de ruimte te optimaliseren, kan bijvoorbeeld een System Edström Flexisystem worden geïnstalleerd. Het Flexisystem biedt stevige planken die met behulp van gasveren tegen de carrosserie kunnen worden ingeklapt om zowel ruimte als efficiëntie te maximaliseren. Met een indrukwekkend laadvermogen van 100 kg per plank is het een uitstekende keuze voor de bestelwageninrichting van de MAN TGE, vooral voor koeriers. Door verschillende inrichtingsoplossingen te combineren, kan elke vierkante centimeter van het voertuig optimaal worden benut, en de MAN TGE is klaar om te voldoen aan de specifieke behoeften van professionals in elke sector.

AFMETINGEN

Afmetingen voor MAN TGE

De TGE is beschikbaar in drie verschillende lengtes en met drie verschillende dakhoogtes. Alle versies bieden een indrukwekkende laadruimte en laadvermogen. In de cabine zijn er ook innovatieve opbergoplossingen voor telefoons, laptops, tablets enz. De brede schuifdeuren van de TGE hebben een openingsbreedte van 1.311 mm, waardoor het eenvoudig is om voorwerpen in en uit te laden. Bovendien biedt de bestelwagen een grote ruimte die verder kan worden geoptimaliseerd met onze bestelwageninrichting voor de MAN TGE.

VOORDELEN

Waarom System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Om ervoor te zorgen dat de installatie van de inrichting en accessoires voor je MAN TGE-bestelwagen correct en professioneel wordt uitgevoerd, wordt aanbevolen om een geautoriseerde dealer in te schakelen voor de installatie. Dit biedt je ook een garantie van 5 jaar op zowel de inrichting als de montage. Als je ervoor kiest om de inrichting zelf te installeren, bieden wij gestandaardiseerde instructies, en je ontvangt een garantie van 3 jaar op de inrichting. Ons team van ervaren specialisten en installateurs staat altijd klaar om advies en ondersteuning te bieden bij de keuze van je inrichting.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Met de mogelijkheid om de inrichting te personaliseren voor je MAN TGE, bieden we oplossingen die verder gaan dan de gebruikelijke standaardpakketten. Ons flexibele systeem geeft je de vrijheid om onderdelen toe te voegen, te verwijderen of je eigen bestelwageninrichting te ontwerpen. Gebruik onze gebruiksvriendelijke ontwerptool om je bestelwageninrichting in detail te ontwerpen en visualiseren. Deze tool bevat een 3D-voorbeeld dat illustreert hoe je MAN TGE eruit zal zien met de aangepaste inrichting.

WEBSHOP

Ontdek onze bestelwageninrichting voor MAN TGE

Onze bestelwageninrichting voor MAN TGE is de perfecte oplossing voor je camionnette. We bieden een ruim aanbod aan inrichting en accessoires in verschillende lengtes en dieptes, die op vele manieren kunnen worden gecombineerd om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Als je de opties zelf wilt bekijken voor je contact opneemt met een dealer, ben je welkom om onze webshop te bezoeken. Hier kan je een voorbeeld krijgen van hoe de inrichting eruit zal zien in je MAN TGE, wat de creatie van een volledig op maat gemaakte oplossing voor je voertuig vergemakkelijkt.

Products will be displayed here

TARVIKKEET

ACCESSOIRES

Of je nu kiest voor een chassis- of platformopbouw, we raden lange kisten en dubbele vloeren aan om het meeste uit je Isuzu D-Max te halen. Deze oplossingen zijn ontworpen om de ruimte te maximaliseren, het gemakkelijker te maken om te organiseren en gereedschap en lading veiliger te vervoeren.

Voor een efficiëntere en ergonomische werkdag kan je ook kiezen om een ladesysteem toe te voegen voor het gemakkelijker hanteren van zware items.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?