Inrichting op maat
voor Ford bedrijfswagens

OVERZICHT

Inrichting op maat voor jou en jouw Ford

Inrichting voor bedrijfswagens van Ford wordt aangeboden voor een reeks Ford bedrijfswagens. Om te functioneren in zware omstandigheden en toch gebruiksvriendelijk te zijn, hebben Ford bedrijfswagens een inrichting nodig die zowel bij de wagen past als bij je behoeften. Het kleinste model, de Transit Courier, biedt 2,3 m3 laadruimte, wat 10% meer is dan andere voertuigen in dezelfde klasse. Achter de standaard volledige scheidingswand is er ruimte voor een Europallet, met een royale laadvermogen van 660 kg.

Met de middelgrote modellen Transit Connect en Transit Custom krijg je praktische, comfortabele en veilige wagens, uitgerust met de nieuwste hightech opties. De bestelwagen met lange wielbasis biedt tot 4,22 m3 opslagruimte* en een laadvermogen van 730 kg. De versie met korte wielbasis, met de beste wendbaarheid in zijn klasse**, biedt maximaal 3,5 m3 laadruimte en een laadvermogen van 665 kg. De grootste Ford bedrijfswagen, de Transit, is beschikbaar in verschillende dakhoogtes en wielbasislengtes, waardoor je de slaadruimte kan kiezen die jou het beste uitkomt.

MODELLEN

Met welke Ford rijd je?

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Wij raden aan dat de installatie van het interieur en accessoires voor je Ford bedrijfswagen wordt uitgevoerd door één van onze dealers om een correcte en professionele montage te garanderen. Dit biedt je ook een garantie van 5 jaar op zowel het interieur als de installatie. Als je ervoor kiest om de installatie zelf te doen, bieden wij algemene instructies, wat je recht geeft op een garantie van 3 jaar op het interieur. Voor advies over je interieur zijn onze professionele installateurs altijd beschikbaar.

ONTWERPTOOL

Ontwerp je eigen
bedrijfswageninterieur

Naast de standaardpakketten die we bieden, heb je de mogelijkheid om het interieur voor je Ford bedrijfswagen aan te passen. Met ons aanpasbare systeem kan je onderdelen toevoegen, verwijderen of volledig je eigen unieke inrichting ontwerpen. Met ons technisch geavanceerde maar gebruiksvriendelijke ontwerpprogramma kan je een gedetailleerde visualisatie van je inrichting creëren, inclusief een 3D-model dat toont hoe je bedrijfswagen eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze inrichting voor Ford

Onze webshop biedt de mogelijkheid om zelf je opties te verkennen voordat je contact opneemt met een dealer. Je kan niet alleen zien hoe de inrichting in je Ford bedrijfswagen past in de webshop, maar kan ze ook aanpassen aan je specifieke behoeften.

Products will be displayed here

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
KONTAKTSKJEMA

Kontakt oss

Er du interessert i våre produkter eller våre innredninger for transportbiler?