Inrichting op maat
voor Maxus bedrijfswagens

OVERZICHT

Inrichting op maat voor jou en jouw Maxus

System Edström biedt inrichtingen voor alle Maxus bestelwagens, op maat ontworpen om te functioneren in zware omstandigheden en toch gebruiksvriendelijk te zijn. Deze interieurs zijn afgestemd op het voertuig zelf en op jouw behoeften. Voor de Maxus e-Delivery, een flexibel en functioneel voertuig met voldoende ruimte achterin en goed uitgebalanceerde proporties, heeft System Edström kant-en-klare voorbeelden van voertuiginterieurs. Je kan het interieur gemakkelijk aanpassen, upgraden en optimaliseren met compatibele producten uit ons assortiment.

De Maxus EV80, bekend om zijn veiligheid, comfort en grote laadvermogen, kan ook worden uitgerust met een inrichting op maat. Met ons geavanceerde ontwerpprogramma kan je verschillende interieuropties voor de EV80 verkennen, draaien en aanpassen om te zien hoe het in jouw voertuig past. Voor extra flexibiliteit kan je individuele producten bestellen uit onze online winkel of via een van onze dealers om deze veelzijdige camionnette te optimaliseren.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Wij raden aan de installatie van het interieur en accessoires voor jouw Maxus transportbusje uit te laten voeren door een van onze dealers om een correcte en professionele montage te garanderen. Deze aanpak biedt je ook een garantie van 5 jaar op zowel het interieur als de installatie. Als je ervoor kiest om de installatie zelf te doen, bieden wij je algemene instructies, waarmee je recht hebt op een garantie van 3 jaar op het interieur. Mocht je advies nodig hebben over je interieur staan ons team en onze professionele installateurs klaar om te helpen.

ONTWERPTOOL

Ontwerp je eigen
bedrijfswageninterieur

Naast de kant-en-klare opties die we bieden, kan je de inrichting van je Maxus bestelwagen aanpassen. Met ons flexibele systeem kan je onderdelen toevoegen, verwijderen of volledig je eigen unieke inrichting ontwerpen. Met ons gebruiksvriendelijke, maar technisch geavanceerde ontwerpprogramma, heb je de mogelijkheid om een gedetailleerde visualisatie van je bedrijfswageninrichting te verkennen en te creëren, inclusief een 3D-model dat toont hoe jouw bestelwagen eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze inrichting voor Maxus

Als je liever zelf je de mogelijkheden verkent voor je contact opneemt met een dealer, kan je terecht in onze webshop. Je kan niet alleen zien hoe de inrichting in je bestelwagen past, maar kan ze ook aanpassen aan jouw specifieke behoeften voor je Maxus bedrijfswagen.

Products will be displayed here

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
KONTAKTSKJEMA

Kontakt oss

Er du interessert i våre produkter eller våre innredninger for transportbiler?