Bedrijfswageninrichting
op maat voor Citroën Jumper

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en je Citroën Jumper

De Citroën Jumper, de grootste in het assortiment bedrijfsvoertuigen van Citroën, staat bekend om zijn degelijke constructie en goed uitgeruste interieur, met voldoende ruimte en hoog rijcomfort. Met de aanpasbare bedrijfswageninrichting van System Edström voor de Citroën Jumper kan je de ruimte efficiënt benutten en een op maat gemaakte mobiele werkplek creëren. De Jumper is beschikbaar in verschillende hoogtes, lengtes en wielbasissen, en stelt je zo in staat om een bedrijfsvoertuig te kiezen dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Elke variant levert indrukwekkende prestaties en betrouwbaarheid, met gebruiksvriendelijke opties zoals een handige boordcomputer en een cabineverwarming voor comfort in alle omstandigheden.

De bedrijfswageninrichting van System Edström voor de Citroën Jumper combineert praktische opbergoplossingen met flexibiliteit, waardoor de opslagruimte eenvoudig geoptimaliseerd kan worden. In ons assortiment vind je legplanken voor aan de wanden, perfopanelen en lades waar je gereedschap en materiaal makkelijk in kan opbergen. Je kan kiezen uit kiezen uit kant-en-klare inrichtingen of je eigen ontwerp te maken, zo kan je een Citroën Jumper ontwerpen die voldoet aan jouw specifieke professionele behoeften. Overweeg bij het inrichten van de laadruimte het installeren van werkbanken die extra opslagmogelijkheden bieden. Laat je inspireren door de kant-en-klare inrichtingen van System Edström bij het ontwerpen van de ideale mobiele werkplaats in jouw bedrijfsvoertuig.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Citroën Jumper

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden aan om de installatie van de inrichting en accessoires in je bedrijfsvoertuig Citroën Jumper te laten uitvoeren door één van onze geautoriseerde dealers om een correcte en professionele montage te garanderen. Als je hiervoor kiest is een garantie van vijf jaar inbegrepen op zowel de inrichting als de montage. Als je de inrichting zelf installeert, bieden wij algemene montage-instructies en krijg je een garantie van drie jaar op de inrichting. Voor professioneel advies over de inrichting staat ons team van ervaren installateurs klaar om je te helpen.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Creëer een oinrichting op maat voor je Citroën Jumper met onze aanpasbare oplossingen. Deze gaan verder dan de standaardpakketten die we bieden.Ons flexibele systeem laat toe om elementen toe te voegen, onderdelen te verwijderen of een volledig uniek interieur te ontwerpen. Gebruik onze gebruiksvriendelijke en technisch geavanceerde ontwerptool voor een gedetailleerde visualisatie van de inrichting van je voertuig, inclusief een 3D-model dat laat zien hoe jouw Citroën Jumper eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Citroën Jumper

Als je de verschillende mogelijkheden wilt verkennen voor je contact opneemt met een dealer, is onze webshop de perfecte plek. Hier krijg je niet enkel een idee hoe de inrichting in je Citroën Jumper past, maar heb je ook de mogelijkheid om het aan te passen aan jouw unieke behoeften.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Citroën Jumper

Naast ons assortiment interieur voor de Citroën Jumper bieden we e een ruim aanbod aan accessoires voor dit model. In ons assortiment accessoires voor de Citroën Jumper vindt je alles, van verlichting tot veiligheidsproducten, gereedschapskoffers, ladeblokken en opbergvakken, allemaal ontworpen om jouw bestelwagen functioneler en veiliger te maken.

Bezoek onze accessoirepagina voor meer informatie of om meer te weten te komen over onze voertuiginterieurs voor Citroën-bestelwagens.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?