Inrichting op maat
voor Renault bedrijfswagens

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en je Renault

Renault biedt een reeks bedrijfswagens waarvoor System Edström laadruimte inrichtingen levert. Om zware omstandigheden te weerstaan en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk te zijn, heeft je Renault bedrijfswagen een aangepaste inrichting nodig, speciaal ontworpen voor zowel het voertuig als voor jouw specifieke behoeften. Het kleinste model, de Kangoo, is uitgerust met een verscheidenheid aan slimme en praktische opties die het leven zowel in de cabine als in de laadruimte makkelijker maken en tegelijkertijd geld besparen.

Het model heeft een dakluik dat geopend kan worden om gemakkelijk grote objecten te vervoeren. Het middelgrote model, de Trafic, is een praktisch, comfortabel en veilig bedrijfsvoertuig met de nieuwste hightech rij- en veiligheidsfuncties. Het grootste model, de Master, komt in vier verschillende wielbasislengtes en drie dakhoogtes, waardoor de maat kiest op basis van je behoeften. Het model heeft een laadvolume van maximaal 17 m³ en kan afhankelijk van de modelvariant tussen 1.593 kg en 2.167 kg dragen.

MODELLEN

Met welke Renault rijd je?

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Om een correcte en professionele installatie van het interieur en accessoires voor jouw Renault bedrijfswagen te garanderen, raden wij aan dat de installatie wordt uitgevoerd door één van onze dealers. Dit biedt je een garantie van 5 jaar op zowel het interieur als de installatie. Als je ervoor kiest om het zelf te installeren, bieden wij algemene instructies en krijg je vervolgens een garantie van 3 jaar op het interieur. Voor advies over het interieur staan onze ervaren installateurs tot je dienst.

ONTWERPTOOL

Ontwerp je eigen
bedrijfswageninterieur

Je hebt de mogelijkheid om het interieur van je Renault bedrijfswagen aan te passen, naast de standaardpakketten die wij aanbieden. Dankzij ons aanpasbare systeem kan je nieuwe onderelen toevoegen, verwijderen of volledig je eigen unieke interieur ontwerpen. Met ons gebruiksvriendelijke, maar technisch geavanceerde ontwerpprogramma kan je een gedetailleerde visualisatie van je bedrijfswageninrichting verkennen en creëren, inclusief een 3D-model dat laat zien hoe je bedrijfswagen eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Renault

Als je liever zelf de mogelijkheden bekijkt voor je contact opneemt met een dealer, kan je terecht in de webshop. Hier kan je niet alleen zien hoe het interieur in je voertuig past, maar heb je ook de mogelijkheid om ze aan te passen aan jouw specifieke behoeften voor je Renault bedrijfswagen.

Products will be displayed here

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
KONTAKTSKJEMA

Kontakt oss

Er du interessert i våre produkter eller våre innredninger for transportbiler?