Bedrijfswageninrichting
op maat voor Fiat Doblo

OVERZICHT

Gepersonaliseerde bedrijfswageninrichting voor jou en jouw Fiat Doblo

De Fiat Doblo is een compacte bedrijfswagen die een perfecte balans biedt tussen grootte en functionaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor stadsverkeer. Zijn compacte formaat zorgt voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid in krappe stedelijke omgevingen en behoudt tegelijkertijd zijn praktische en duurzame aard. De Doblo is beschikbaar in twee wielbasisopties, beide bieden indrukwekkende laadruimte en laadvermogen, waardoor je de flexibiliteit hebt om de ruimte te kiezen die het beste bij je behoeften past.

De Fiat Doblo is niet alleen functioneel maar ook veilig. Hij is uitgerust met geavanceerde veiligheidstechnologieën zoals bandenspanningscontrole, elektronische stabiliteitscontrole en anti-slip systeem. In combinatie met de bedrijfswageninrichting van System Edström, onderworpen aan een crashtest, wordt de Fiat Doblo nog veiliger, voor zowel de bestuurder als de lading. De bedrijfswageninrichting van System Edström voor de Fiat Doblo is aanpasbaar en kan geïnstalleerd worden volgens jouw specifieke behoeften, waardoor je een op maat gemaakte mobiele werkplaats krijgt. Bovendien bieden we een ruim aanbod aan accessoires zoals verlichting, ladderlaadsystemen, praktische laden en, die het gebruiksgemak en efficiëntie van je Fiat Doblo verder verhogen.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Fiat Doblo

De Doblo biedt een fantastische laadruimte. Met onze bedrijfswageninrichting voor de Fiat Doblo maak je er optimaal gebruik van terwijl je je gereedschap en bezittingen veilig opbergt.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Wij raden je ten zeerste aan om één van onze geautoriseerde dealers de bedrijfswageninrichting en accessoires voor jouw Fiat Doblo te laten installeren om een professionele en correcte installatie te verzekeren. Door deze service te kiezen, krijg je niet alleen een vakkundig geïnstalleerde inrichting, maar ook een verlengde garantie van vijf jaar voor zowel de inrichting als de montage Als je de inrichting zelf wilt installeren, bieden wij gedetailleerde instructies en een garantie van drie jaar op de inrichting. Ons team van ervaren installateurs en adviseurs staat klaar om je te helpen met eventuele vragen over bedrijfswageninrichting.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Met de mogelijkheid om de bedrijfswageninrichting voor je Fiat Doblo aan te passen, kan je een oplossing op maat creëren die verder gaat dan de standaardpakketten. Ons flexibele systeem geeft je de vrijheid om elementen toe te voegen, te verwijderen of een volledig unieke inrichting te ontwerpen volgens jouw behoeften. Profiteer van ons gebruiksvriendelijke en technisch geavanceerde programma om je toekomstige bedrijfswageninrichting te ontwerpen . Dit omvat de mogelijkheid om een 3D-model te creëren, waardoor je een realistisch beeld krijgt van hoe je Fiat Doblo eruit zal zien met de aangepaste inrichting.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Fiat Doblo

In onze webshop heb je de mogelijkheid om verschillende mogelijkheden voor je Fiat Doblo te verkennen voor je contact opneemt met een dealer. De webshop geeft je niet alleen een overzicht van hoe de inrichting in jouw bedrijfswagen past, maar je kan deze ook aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Fiat Doblo

Naast ons uitgebreide assortiment bedrijfswageninrichting voor de Fiat Doblo, bieden we ook een ruim aanbod aan accessoires voor de Fiat Doblo. Onze accessoires omvatten alles van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskoffers en sorteerbakken.

Deze producten zijn ontworpen om de orde en veiligheid van je bedrijfswagen te verbeteren. Bezoek onze accessoirespagina voor meer informatie en ontdek hoe je je Fiat Doblo kan verbeteren.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?