Bedrijfswageninrichting
op maat voor Fiat Talento

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Fiat Talento

De Fiat Talento, de grootste bestelwagen in het assortiment van Fiat, combineert indrukwekkende laadruimte en capaciteit met een praktisch ontwerp dat het vervoer van alles wat je nodig hebt voor het werk mogelijk maakt. De Fiat Talento is beschikbaar in verschillende maten en stelt je in staat om de versie te kiezen die het beste bij je bedrijf past. Het uitrusten van elk model met het hoogwaardige bedrijfswageninrichting van System Edström is een uitstekend idee. De motoren van de Talento bieden kracht en betrouwbaarheid, terwijl de operationele kosten laag worden gehouden. Het model is uitgerust met kwalitatieve veiligheidsvoorzieningen, waaronder ABS.

De op maat gemaakte schabben systemen van System Edström voor de Fiat Talento optimaliseren de laaddrruimte van je bestelwagen. Onze legborden zijn gemaakt van hoogwaardig staal en lichter en duurzamer dan ooit. Dit model is verkrijgbaar in verschillende dieptes en lengtes en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Bovendien bieden we een ruim aanbod aan accessoires zoals verlichting, ladderlaadsystemen, praktische laden en sorteerbakken om het gebruiksgemak en efficiëntie van je Fiat Talento verder te verbeteren. Met deze aanpassingen wordt je Fiat Talento niet alleen een betrouwbaar bedrijfsvoertuig maar een op maat gemaakte oplossing die aan al jouw professionele eisen voldoet.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Fiat Talento

De Fiat Talento is een ongelooflijk ruime bestelwagen met voldoende ruimte om grote ladingen te transporteren. Je krijgt vlot toegang tot de laadruimte van de camionnette, en het model is volledig compatibel met onze op maat gemaakte bedrijfswageninrichting voor de Fiat Talento.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Om een correcte en professionele installatie van de inrichting en accessoires in je Fiat Talento bestelwagen te garanderen, raden we aan de installatie te laten uitvoeren door één van onze dealers. Dit biedt ook een garantie van 5 jaar op zowel de inrichting als de installatie. Als je ervoor kiest om het interieur zelf te installeren, bieden wij gedetailleerde instructies en dan krijg je een garantie van 3 jaar op de inrichting. Voor advies met betrekking tot de inrichting staan onze ervaren installateurs altijd tot je dienst.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Je hebt de mogelijkheid om de inrichting van je Fiat Talento aan te passen, naast de kant-en-klare opties die we aanbieden. Ons aanpasbare systeem laat toe om elementen toe te voegen, te verwijderen of een volledig uniek interieur te ontwerpen. Met ons gebruiksvriendelijke maar technisch geavanceerde ontwerpprogramma kan je je bestelwageninterieur verkennen en in detail bekijken, inclusief een 3D-model dat laat zien hoe je bedrijfsvoertuig eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Fiat Talento

Als je zelf de mogelijkheden wil ontdekken voor je contact opneemt met een dealer, biedt onze webshop die mogelijkheid. In de webshop kan je niet alleen zien hoe de inrichting in je bestelwagen past, maar het ook aanpassen aan jouw specifieke behoeften voor je Fiat Talento bestelwagen.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Fiat Talento

Naast ons brede assortiment bedrijfswageninrichting voor Fiat Talento bieden we ook een uitgebreide selectie van accessoires voor de Fiat Talento. Onze accessoires voor de Fiat Talento omvatten alles, van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskoffers, ladeblokken en sorteerbakken.

Wij bieden hoogwaardige producten die zijn ontworpen om je bestelwagen beter te organiseren, waardoor je veiliger en efficiënter kan werken. Bekijk voor meer informatie, onze accessoirepagina. Klik voor meer informatie over onze bedrijfswageninrichtingen voor Fiat-bestelwagens.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?