Inrichting op maat
voor Opel bedrijfswagens

OVERZICHT

Inrichting op maat voor jou en jouw Opel

Opel biedt een reeks transportvoertuigen die zijn ontworpen om effectief te functioneren in uitdagende omstandigheden en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk te zijn. Deze wagens vereisen op maat gemaakte inrichtingssystemen om te voldoen aan de behoeften van zowel het voertuig als de gebruiker. Het kleinste model, de Combo, biedt 3,4 tot 5,0 m3 laadruimte, afhankelijk van de wielbasis en dakhoogte.

Het middelgrote model Vivaro is ontworpen voor het vervoeren van Europallets en biedt plaats aan maximaal drie pallets, zelfs in het L1-model. Met gemakkelijke toegang en een royale breedte van 1,2 m tussen de wielbases kan Vivaro brede ladingen zoals 2,4 x 1,2 m multiplex vervoeren. Het grootste Opelmodel, de Movano, is zeer veelzijdig met vier chassislengtes, drie hoogtes, voor- of achterwielaandrijving en andere kenmerken waardoor je de maat kiest die het beste bij jouw bedrijf past.

MODELLEN

Met welke Opel rijd jij?

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden altijd aan om je Opel bedrijfswageninrichting te laten installeren door één van onze dealers, voor een correcte installatie van de inrichting. Dit geeft je ook een garantie van 5 jaar op zowel de inrichting als de installatie. Als je de inrichting zelf installeert, bieden wij algemene installatie-instructies en dan heb je een garantie van 3 jaar op de onderdelen en accessoires. Als je advies nodig hebt, staan wij klaar om te helpen en onze professionele installateurs zijn altijd beschikbaar.

ONTWERPTOOL

Ontwerp je eigen
bedrijfswageninterieur

Je hebt de mogelijkheid om het interieur van je Opel bedrijfswagen naar eigen wens aan te passen, naast onze standaardpakketten. Dankzij ons aanpasbare systeem kun je nieuwe onderdelen toevoegen, bestaande verwijderen of je eigen unieke interieur volledig zelf ontwerpen. Met ons gebruiksvriendelijke, maar technisch geavanceerde ontwerpprogramma kun je je bedrijfswageninrichting gedetailleerd verkennen en visualiseren, inclusief een 3D-model dat toont hoe je bedrijfsvoertuig eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze inrichting voor Opel bedrijfswagens

Verken de mogelijkheden in onze webshop voor je contact opneemt met een dealer. Je kunt niet alleen zien hoe de inrichting in je bedrijfswagen past, maar hebt ook de mogelijkheid om ze aan te passen aan jouw specifieke behoeften voor je Opel bedrijfswagen.

Products will be displayed here

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
KONTAKTSKJEMA

Kontakt oss

Er du interessert i våre produkter eller våre innredninger for transportbiler?