Veiligheid

Veiligheid is een prioriteit voor System Edström. De inrichting van de laadruimte van je bedrijfswagen moet veilig zijn, zodat gereedschap bij een ongeval op zijn blijft.
Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze bedrijfswageninrichting bestand is tegen ongevallen? Heel eenvoudig: wij testen al onze inrichtingen met internationale testmethoden voordat we ze op de markt brengen. Omdat ongelukken niet altijd hetzelfde zijn, hebben we onderzoek gedaan naar ongelukken met bedrijfswagens. Dankzij deze informatie kunnen we ons productontwerp, montage-instructies en de training van onze dealers voortdurend verbeteren om de veiligheid van onze klanten te garanderen.

Een System Edström bedrijfswageninrichting kan worden geïnstalleerd door een van onze dealers of je kunt het zelf doen. Als je ervoor kiest om het zelf te installeren, volg dan onze algemene installatie-instructies en zorg voor je veiligheid. Je krijgt wel 3 jaar als je zelf installeert, laat je het bij onze dealers installeren dan is dit zelfs 5 jaar!

Volg deze tips bij het laden van je voertuig

* Zware voorwerpen moeten onderin het voertuig worden geladen. Bij een ongeval blijft de wegligging van je voertuig beter.
*Gebruik altijd een spanband om grote voorwerpen vast te maken. Dit kan levens redden!
*Denk na waar je voorwerpen neerzet. Als je de laadruimte niet op orde houdt, kunnen je gereedschappen, onderdelen en ook het interieur van je voertuig beschadigd raken. Het kan nuttig zijn om sorteerbakken, koffers en andere accessoires in laden en op schappen te installeren om gerammel te verminderen en gereedschap te beschermen.
*Onze rubber matten helpen om voorwerpen op hun plaats te houden.

Als de inrichting van je bedrijfswagen geïnstalleerd en klaar is, lees dan onze tips om onderweg je lading beter te beschermen.