Bedrijfswageninrichting
op maat voor Peugeot Boxer

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Peugeot Boxer

De Peugeot Boxer is de ideale bedrijfswagen voor wie grote en zware ladingen moet vervoeren. Hij biedt een ruim interieur, groot genoeg om zelfs de meest uitgebreide ladingen te hanteren. Je voertuig wordt zonder moeite nog functioneler met de op maat gemaakte bedrijfswageninrichting van System Edström voor de Peugeot Boxer. Bovendien zorgt het uitrusten van je Boxer met onze praktische accessoires voor efficiënt en grondig werk. Net als zijn broertjes, de Expert en Partner, heeft de Boxer een praktische opvouwbare MultiFlex-bank, wat bijdraagt aan zijn veelzijdigheid.

De rekken van System Edström voor de Peugeot Boxer zijn ontworpen om het gebruik van je bedrijfswagen te maximaliseren. Deze rekken, gemaakt van hoogwaardig staal, zijn lichter en duurzamer dan eerdere modellen. Ze zijn beschikbaar in verschillende diepten en lengtes en ze kunnen worden aangepast aan je specifieke behoeften. Om deze rekken aan te vullen, bieden wij een breed scala aan accessoires, waaronder verlichting, ladders, praktische lades en tassen, die de functionaliteit van je Peugeot Boxer verder verbeteren en hem omvormen tot een optimale mobiele werkruimte.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Peugeot Boxer

Aangezien verschillende beroepen verschillende uitrustingen vereisen, komt de Peugeot Boxer in verschillende versies en maten. Dit betekent dat je het model kan kiezen dat het beste bij jou en je sector past. Alle versies bieden indrukwekkende laadcapaciteit. De Peugeot Boxer heeft deuropeningshoeken tussen 96 en 270 graden, waardoor het laden en lossen van artikelen uit de bedrijfswagen gemakkelijk is. Voeg onze verschillende accessoires voor de Peugeot Boxer toe om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

AFMETINGEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Wij raden altijd aan om je bedrijfswageninrichtingssysteem voor de Peugeot Boxer te laten installeren door een van onze dealer, voor een correcte installatie. Dit geeft je ook een garantie van 5 jaar op de inrichting en de installatie. Als je de bedrijfswageninrichting zelf installeert, bieden wij algemene installatie-instructies en dan heb je een garantie van 3 jaar op de onderdelen en accessoires. Als je advies nodig hebt, zijn wij en onze professionele installateurs altijd beschikbaar.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Met ons flexibele systeem kan je de bedrijfswageninrichting voor je Peugeot Boxer aanpassen aan je unieke behoeften, naast de beschikbare standaardopties. Dit systeem stelt je in staat om componenten toe te voegen of te verwijderen, of zelfs een volledig uniek interieur te ontwerpen. Ons gebruiksvriendelijke en technisch geavanceerde ontwerpprogramma stelt je in staat om je bedrijfswageninrichting in detail te verkennen en te visualiseren, inclusief een 3D-model dat toont hoe je Peugeot Boxer eruit zal zien met het nieuwe interieur.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Peugeot Boxer

Onze webshop stelt je in staat om zelf verschillende opties te verkennen voordat je contact opneemt met een dealer. In de webshop kan je niet alleen een idee krijgen van hoe de inrichting past in je Peugeot Boxer, maar deze ook aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Peugeot Boxer

Naast ons brede assortiment bedrijfswageninrichting voor de Peugeot Boxer, bieden wij een uitgebreide reeks accessoires voor de Peugeot Boxer aan. Onze accessoires voor de Peugeot Boxer omvatten alles van verlichting tot veiligheidsproducten, gereedschapskisten, lade-inzetstukken en opbergvakken.

Bij ons vind je hoogwaardige producten die zijn ontworpen om je bedrijfswagen beter georganiseerd te houden, waardoor zowel jouw veiligheid als efficiëntie worden verhoogd. Neem voor meer informatie een kijkje op onze accessoirespagina, of bezoek onze productpagina voor bedrijfswageninrichting voor de Peugeot Boxer.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?