Bedrijfswageninrichting
op maat voor Fiat Scudo

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Fiat Scudo

De Fiat Scudo is een veelzijdige bedrijfswagen met ruime laadruimtes en een hoog comfort, gepositioneerd qua grootte tussen het compacte model en de grotere Ducato. De wagen is beschikbaar in verschillende maten, waardoor het eenvoudig is om een model te kiezen dat het beste bij je beroep past. Met een inrichting van System Edström kan je je Fiat Scudo nog beter maken.

Het systeem van System Edström voor de Fiat Scudo omvat een verscheidenheid aan producten om de inrichting van je voertuig aan te passen. Het installeren van planken maakt niet alleen vloerruimte vrij, maar biedt ook een praktische opslagplaats voor je gereedschap. Onze planken hebben een omgeplooide rand aan de bovenrand voor een verhoogde stabiliteit en een gladdere afwerking en zijn speciaal ontworpen voor het opbergen van gereedschap, met hoge randen om gereedschap op zijn plaats te houden tijdens het rijden.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Fiat Scudo

De Fiat Scudo is een krachtig, betrouwbaar voertuig met lage bedrijfskosten. Het is de perfecte camionnette voor wie dicht bij zijn klanten moet werken. De relatief lage hoogte maakt parkeren in krappe garages en toegang tot laadzones met lage plafondhoogtes mogelijk.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden altijd aan om je Fiat Scudo bedrijfswageninrichting te laten installeren door één van onze dealers voor een correctie installatie. Dit geeft je ook een garantie van 5 jaar op zowel de inrichting als de montage. Als je de bedrijfswageninrichting zelf installeert, bieden wij algemene installatie-instructies en heb je vervolgens een garantie van 3 jaar op de onderdelen en accessoires. Als je advies nodig hebt, staan wij en onze professionele installateurs altijd voor je klaar.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Als je je Fiat Scudo wilt uitrusten met een veelzijdig interieur, is System Edström een slimme keuze. Je kan kiezen uit ons brede assortiment van complete inrichtingen of individuele elementen zoals planken, gereedschapspanelen, werkbanken, verlichting en lades, waardoor je een inrichting op maat voor je wagen kan creëren. Benieuwd hoe de inrichting eruit zal zien in jouw wagen? Probeer de 3D-ontwerptool van System Edström uit. Deze innovatieve tool laat toe om verschillende interieur- en accessoirecombinaties te ontwerpen, te experimenteren en te visualiseren, waardoor je de ideale opstelling voor jouw Fiat Scudo kan bedenken. Als je nog niet zeker bent over het type interieur dat je nodig hebt, kan ons assortiment van voorontworpen inrichtingen de nodige inspiratie bieden.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Fiat Scudo

Als je liever zelf de mogelijkheden verkent  dealer, biedt onze webshop je deze mogelijkheid. Hier krijg je niet alleen een voorbeeld van hoe de inrichting eruit zal zien in jouw voertuig, maar kan je het ook aanpassen om perfect te passen bij je Fiat Scudo bedrijfswagen en je specifieke behoeften.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Fiat Scudo

Naast ons assortiment van bedrijfswageninrichtingen voor de Fiat Scudo, bieden we ook een uitgebreide selectie van accessoires aan voor dit model. Onze accessoires omvatten alles van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskoffers, ladeblokken en sorteerbakken, allemaal ontworpen om je wagen beter te organiseren en zowel de veiligheid als efficiëntie te verhogen.

Bezoek voor meer informatie over onze accessoires en bedrijfswageninterieurs voor de Fiat Scudo onze accessoirespagina of klik om meer te weten te komen over onze bedrijfswageninterieuroplossingen voor Fiatwagens.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?