Bestelwageninrichting
op maat voor Peugeot Expert

OVERZICHT

Bestelwageninrichting op maat voor jou en jouw Peugeot Expert

De Peugeot Expert is een middelgrote bestelwagen die je bedrijf ondersteunt en het gemakkelijker maakt om grotere ladingen te vervoeren. De ruime interieurs en innovatieve oplossingen maken hem tot een uitstekende mobiele werkruimte. Hij wordt zelfs nog beter met het voertuiginterieur van System Edström voor de Peugeot Expert. Je Peugeot Expert kan gemakkelijk worden omgevormd tot een mobiel kantoor wanneer dat nodig is.

De armsteun in het midden van de bestelwagen kan worden neergeklapt en omgezet in een praktische en draaibare tafel. In combinatie met onze legbordsystemen en het voertuiginterieur voor de Peugeot Expert kan je efficiënt en veilig werken, ongeacht de branche waarin je actief bent. Met de inklapbare MultiFlexbank van de bestelwagen wordt het voertuig nog veelzijdiger. Bovendien maakt de installatie van het legbordsysteem van System Edström voor de Peugeot Expert het gemakkelijker om je items te organiseren en veilig op te bergen.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Peugeot Expert

De Peugeot Expert is beschikbaar in standaard, compacte en lange versies om te voldoen aan jouw specifieke professionele behoeften. De laadcapaciteit is indrukwekkend in alle modellen, evenals de laadlengte. Maximaliseer de ruimte in je bestelwagen met onze op maat gemaakte legbordsystemen voor de Peugeot Expert.

VOORDELEN

Waarom Kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden altijd aan om je bestelwageninrichting voor de Peugeot Expert te laten installeren door een van onze dealers, voor een correcte installatie. Dit geeft je ook een garantie van 5 jaar op zowel de inrichting als de installatie. Als je de bestelwageninrichting zelf installeert, bieden wij algemene installatie-instructies en dan heb je een garantie van 3 jaar op de onderdelen en accessoires. Als je advies nodig hebt, staan wij en onze professionele installateurs altijd tot je dienst.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Met de focus op functionaliteit hebben we kant-en-klare interieursuggesties ontwikkeld voor jouw Peugeot Expert bestelwagen om ervoor te zorgen dat ze aan jouw specifieke behoeften voldoen. Deze gebruiksvriendelijke tool stelt je in staat om je voertuiginterieur gedetailleerd te verkennen en visualiseren in een 3D-omgeving, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van hoe je bestelwagen eruit zal zien. Je kan deze suggesties aanpassen of een volledig uniek voertuiginterieur ontwerpen met onze geavanceerde ontwerptool.

WEBSHOP

Ontdek onze bestelwageninrichting voor Peugeot Expert

Verken ons brede scala aan accessoires en kant-en-klare interieursuggesties in onze webshop! Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met je dichtstbijzijnde verkoper.

Products will be displayed here

Ontdek ons volledige assortiment op onze accessoirepagina of verken onze op maat gemaakte voertuiginterieurs voor de Peugeot Expert op onze productpagina.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?