Inrichting op maat
voor Nissan bedrijfswagens

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Nissan

Wij bieden bedrijfswageninrichting aan voor een reeks Nissan bedrijfswagens. Om efficiënt te functioneren in moeilijke omstandigheden en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk te zijn, vereisen Nissan bedrijfswagens een inrichting op maat, zowel voor de wagen als voor jouw behoeften. Het kleinste model, de NV200, heeft 4,2 m³ laadruimte, genoeg om twee Europallets in te plaatsen. Deuren die wijd openen aan de achterkant en de optie voor één of twee schuifdeuren aan de zijkant maken het laden snel en eenvoudig. De passagiersstoel, met optionele opvouwbare functionaliteit, transformeert in een nuttige bureau, compleet met stopcontacten en handige opbergruimtes.

Met het middelgrote NV300-model krijg je een praktische, comfortabele en veilige wagen, uitgerust met de nieuwste hightech opties. Het grootste Nissan bestelwagen, de NV400, is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, wat je in staat stelt om de ruimte te maximaliseren naar jouw behoeften. Het model heeft een laadcapaciteit van maximaal 17 m³ en er kunnen objecten tot 4,4 m in lengte in het voertuig. De lage vloer en wijd openende deuren vergemakkelijken het laden en lossen.

MODELLEN

Met welke Nissan rijd je?

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden altijd aan om je Nissan bedrijfswageninrichting te laten installeren door een van onze dealers, voor één correcte installatie van de inrichting. Dit geeft je ook een garantie van 5 jaar op de inrichting en de installatie. Als je de bedrijfswageninrichting zelf installeert, bieden wij algemene installatie-instructies en ontvang je vervolgens een garantie van 3 jaar op de onderdelen en accessoires. Als je advies nodig hebt, staan we klaar om te helpen en onze professionele installateurs zijn altijd beschikbaar.

ONTWERPTOOL

Ontwerp je eigen
bedrijfswageninterieur

Naast onze complete bedrijfswageninrichtingssystemen, kan je jouw Nissan bedrijfswageninrichting op maat ontwerpen. Ons systeem is zeer flexibel en als je iets wilt verwijderen of toevoegen, of gewoon een persoonlijk aangepaste bedrijfswageninrichting wilt hebben, dan is ons Nissan bedrijfswageninrichtingssysteem de juiste keuze voor jou. We raden onze klanten altijd aan om contact op te nemen met het deskundige personeel bij onze dealers voor de best mogelijke service.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Nissan

Als je liever zelf de mogelijkheden bekijkt voor je contact opneemt met een dealer, biedt onze kan je terecht in onze webshop. Hier kan je niet alleen zien hoe de inrichting in je wagen past, maar heb je ook de mogelijkheid om deze aan te passen aan jouw specifieke behoeften voor je Nissan bedrijfswagen.

Products will be displayed here

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
KONTAKTSKJEMA

Kontakt oss

Er du interessert i våre produkter eller våre innredninger for transportbiler?