Laden

Bedrijfswagenaccessoires

OVERZICHT

Optimale organisatie in je werkbus

Onze lades zijn ontworpen om zware lasten aan te kunnen: elke lade kan tot 60 kg aan gereedschap en accessoires dragen. Om te garanderen dat ze dit gewicht kunnen dragen en gebruiksvriendelijk zijn, hebben we geleiders met kogellagers ingebouwd voor een soepele werking. Dit ontwerp maakt je werkdag eenvoudiger doordat de laden gemakkelijk in en uit getrokken kunnen worden. Het idee achter onze interieurladen is dat het complete eenheden zijn, inclusief beugels en geleiders, waardoor het mogelijk is om verschillende combinaties te maken op basis van individuele behoeften.

Voor optimaal gebruik en organisatie bieden we aanpasbare lade-indelingen met tussenschotten, zodat je vakken op maat kunt maken voor je spullen. Onze ladeverdelingen dienen ook als beschermers en geluidsdempers voor gereedschap en reserveonderdelen. Maak een ladeblok op maat door verschillende ladesoorten te combineren. We leveren onderstellen voor ladeblokken op vloerniveau; twee onderstellen van 392 mm breed passen perfect bij laden van 784 mm. Onze langere lades zijn groter, ideaal voor ruimtes onder de vloer in lichte vrachtwagens, zodat de ruimte optimaal wordt benut. Ontdek meer accessoires en ondervloeropties voor lichte vrachwagens.

VOORDELEN

Robuuste laden met een capaciteit van 60 kg

Onze lades zijn speciaal ontworpen om zware lasten te dragen met een indrukwekkend draagvermogen van maximaal 60 kg, en hebben kogellagergeleiders voor soepel gebruik in de transportbus, waardoor ze ideaal zijn voor het opbergen van zware gereedschappen en accessoires.

ONTWERPEN

Lange laden voor jouw transportvoertuig

Alle lades van System Edström zijn verkrijgbaar in twee standaarddieptes en twee hoogtes.
• diepte: 300 en 470 mm
• hoogte: 110 en 220 mm
Wij bieden deze aan in verschillende breedtes:
• de kleinste is 302 mm breed
• de bestsellers zijn 392 mm en 605 mm breed
• de grootste is 784 mm breed
Er is ook een derde hoogte beschikbaar, alleen voor onze meest gangbare autolade, namelijk 392 mm breed, met een optie voor een tussenhoogte van 165 mm.

Deze voertuigladen zijn aanzienlijk groter dan onze standaardladen en worden vaak gebruikt onder een valse vloer, waardoor de ruimte eronder optimaal wordt benut. De lange laden hebben volgende afmetingen en een draagvermogen van 80 kg verdeelde last.
• diepte: 268, 438 mm
• breedte: 826 (784), 1.035 (997), 1.218 (1.176) mm
• hoogte: 110, 165, 220, 360 mm

MEER PRODUCTEN

Wij bieden vele accessoires aan voor jouw bestelwagen

Andere accessoires voor bestelwagens in ons assortiment, zijn onder meer koffers, kofferhouders, rails, dossierhouders, ladeblokken, modulekoffers, indelingen voor modulekoffers, rubberen matten, accessoires voor schabben, schabverdelers, plastic bakken, bankschroefhouders, gasfleshouders, transportbuis, ladders, koffersteunen en gereedschapshouders.

PRODUCTEN

Verbeter je voertuig met accessoires voor lichte vrachtwagens

Ontdek ons uitgebreide assortiment accessoires voor bestelwagens om een optimale werkomgeving te creëren. Klik op de producten die je bij je werk kunnen helpen. Onze producten zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen en je werkdag te verbeteren. Bezoek onze website voor de beste oplossingen voor je bedrijfswageninrichting.

Gereedschapshouders

Gereedschapshouders

Bij System Edström bedenken we innovatieve oplossingen voor flexibele gereedschapsopslag in bedrijfswagens.

Dubbele vloer

Dubbele vloer

Met de inrichting van je bedrijfswagen en dubbele vloeren kan je de ruimte in je bedrijfswagen...

Werkverlichting

Werkverlichting

Goede verlichting is belangrijk om zowel veiligheids- als werkgerelateerde redenen.

Gereedschapskoffer

Gereedschapskoffer

De kenmerkende groene gereedschapskoffer van System Edström biedt talrijke organisatiemogelijkheden

Energievoorziening

Energievoorziening

Wil je batterij-aangedreven gereedschap in je bedrijfswagen opladen, of misschien grotere elektrische gereedschappen gebruiken?

Laden

Laden

Onze laden zijn ontworpen om zware lasten te dragen, elke lade kan tot 60 kg aan gereedschap en accessoires dragen.

Rekkensystemen

Rekkensystemen

De rekken van System Edström combineren een robuuste 180-gradenvouw aan de bovenrand...

Carlock by System Edström

Carlock by System Edström

Het aantal inbraken in laadruimtes van bedrijfswagens is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen.

Universele haak

Universele haak

Maximaliseer de ruimte in je mobiele werkruimte met een praktische en duurzame universele haak.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.