Bedrijfswageninrichting
op maat voor Nissan NV200

OVERZICHT

System Edströms rekkensysteem voor Nissan NV200

De nieuwe Nissan NV200 biedt de praktische voordelen van een kleine bedrijfswagen met de economische en ecologische voordelen van een elektrisch aandrijfsysteem. Bij System Edström vind je een breed assortiment aan bedrijfswageninrichting voor de Nissan NV200, waardoor deze nog veiliger en efficiënter wordt. Al onze inrichtingscomponenten voor de Nissan NV200 zijn ontworpen om perfect bij het model te passen. Bovendien kunnen onze oplossingen worden aangepast en geïnstalleerd volgens specifieke vereisten om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Naast bedrijfswageninrichting bieden we ook een breed scala aan hoogwaardige accessoires voor de Nissan NV200.

De Nissan NV200 is het ideale voertuig voor wie een kleinere bedrijfswagen nodig heeft en wil besparen op brandstofkosten en emissies. Met een batterijcapaciteit van 40kW kan je snel en gemakkelijk tussen verschillende werklocaties in de stad reizen. De Nissan NV200 heeft een grote laadcapaciteit, waardoor je alles wat je nodig hebt kan vervoeren. Een Nissan NV200 uitgerust met complete bedrijfswageninrichting van System Edström is de ultieme oplossing voor wie een kleine, praktische en milieuvriendelijke bedrijfswagen nodig heeft.

AFMETINGEN

Afmetingen voor bedrijfswageninrichting van Nissan NV200

Onze rekken en bedrijfswageninrichting voor de Nissan NV200 kunnen worden aangepast en gemonteerd volgens jouw unieke vereisten en behoeften. Met verschillende innovaties om zowel kleinere als grotere voorwerpen op hun plaats te houden, is de Nissan NV200 je perfecte mobiele partner. De Nissan NV200 heeft een indrukwekkende laadruimte van 4,2 m3 (geschikt voor twee Europallets) die ook gemakkelijk toegankelijk is dankzij achterdeuren met een brede openingshoek en 60/40-split. Het maximale laadvermogen is 705 kg. Met een laadhoogte van slechts 524 mm is het ook eenvoudig om voorwerpen in en uit de bedrijfswagen te laden. Als bonus is de Nissan ook compatibel met System Edströms bedrijfswageninrichting voor de Nissan NV200. Onthoud dat al onze bedrijfswageninrichting voor de Nissan NV200 crashtesten heeft ondergaan om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen, zodat jij en je lading veilig zijn in geval van een ongeval.

VOORDELEN

Waarom System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Om de juiste en professionele installatie van inrichting en accessoires voor je Nissan NV200 bedrijfswagen te garanderen, raden wij aan dat de installatie wordt uitgevoerd door een van onze dealers. Hierdoor krijg je ook een garantie van 5 jaar op zowel de inrichting als het installatiewerk. Als je ervoor kiest om zelf te installeren, bieden wij algemene instructies, en je ontvangt dan een garantie van 3 jaar op de inrichting. Onze ervaren installateurs staan voor je klaar voor advies over de inrichting.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Met de mogelijkheid om de inrichting voor je Nissan NV200 te personaliseren, bieden wij meer dan alleen standaardoplossingen. Ons flexibele systeem stelt je in staat om elementen toe te voegen, te verwijderen of je eigen onderscheidende inrichting volledig te ontwerpen. Gebruik onze gebruiksvriendelijke, technologisch geavanceerde ontwerptool om je bedrijfswageninrichting in detail te ontwerpen en te visualiseren, inclusief een 3D-voorbeeld dat laat zien hoe je NV200 eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Nissan NV200

Onze bedrijfswageninrichting voor de Nissan NV200 is de perfecte oplossing voor je bedrijfswagen. De inrichting en accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en dieptes en kunnen op elke manier worden gecombineerd om aan jou en je behoeften te voldoen. Als je liever je opties bekijkt voordat je contact opneemt met een dealer, kan je dit doen in onze webshop. Daar krijg je een voorbeeld van hoe de inrichting eruit zal zien in je bedrijfswagen, om een perfect op maat gemaakte inrichting voor je transportbedrijfswagen te garanderen.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Nissan NV200

Naast ons brede assortiment bedrijfswageninrichting voor de Nissan NV200, bieden we ook een uitgebreide selectie aan accessoires. Onze accessoires voor de Nissan NV200 omvatten alles van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskisten, lade-inzetstukken en opbergvakken.

Je vind hoogwaardige producten die ontworpen zijn om je bedrijfswagen georganiseerder te maken, waardoor zowel je veiligheid als efficiëntie toenemen. Bezoek voor meer informatie over onze accessoires voor de Nissan NV200 onze accessoires-webpagina.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?