Vervoer
Voertuigaccessoires

OVERZICHT

Voeg slimme accessoires toe

Het zijn niet alleen de rekken die je bestelwagen flexibeler, veiliger en efficiënter maken. Accessoires voor bestelwagens spelen een belangrijke rol in de totaaloplossing, en onze dealers helpen je graag bij het verkennen van bedrijfswageninrichtingen. Het is zoveel meer dan alleen schappen en laden.

We helpen de inrichting van je voertuig te stroomlijnen door ze aan te vullen met accessoires zoals sorteerbakken, plastic bakken voor schabben, ladeblokken, interieurverlichting, extra verlichting, stroomvoorziening, veiligheidsproducten, elektronica en dakaccessoires.

VOORDELEN

Veilig en efficiënt transportvoertuig met System Edström

Voor een veilige bestelwagen is het cruciaal dat alles zijn plaats heeft, al vele jaren het motto van System Edström, voornamelijk om veiligheidsredenen. Wanneer gereedschap stevig opgeborgen is in een koffer of vastgezet met spanbanden, vermindert niet alleen lawaai en het risico op schade aan gereedschappen en je laadruimte, maar het kan ook levens redden.

STROOMVOORZIENING

Veiligheid en stroomvoorziening – Essentiëel in je bestelwagen

Veiligheid komt altijd eerst bij System Edström. Naast het crashtesten van al onze producten, bieden we verschillende accessoires voor bestelwagens aan onder de categorie “veiligheid”. We kunnen je bestelwagen uitrusten met brandblussers, EHBO-kits, bevestigingsmiddelen, nylon spanriemen en rubberen spanners. Wat betreft stroomvoorziening bieden wij verschillende soorten omvormers aan.

Afhankelijk van de behoeften van jouw transportvoertuig helpen wij je de beste oplossing te vinden. Een van onze bestsellers is onze 400 watt omvormer, een complete unit met twee 230 volt stopcontacten aan de voorkant, een USB-uitgang en automatisch alarm/afsluiting als de batterijspanning te laag wordt. Deze omvormer levert een zuivere sinusgolfuitgang, ter bescherming van gevoelige elektronica.

MEER PRODUCTEN

Wij bieden vele accessoires aan voor jouw bestelwagen

Andere accessoires voor bestelwagens in ons assortiment , zijn onder meer koffers, kofferhouders, rails, dossierhouders, ladeblokken, modulekoffers, indelingen voor modulekoffers, rubberen matten, accessoires voor schabben, schabverdelers, plastic bakken, bankschroefhouders, gasfleshouders, transportbuis, ladders, koffersteunen en gereedschapshouders.

PRODUCTEN

Producten voor jouw Bestelwagen – Schabben

Ontdek ons uitgebreide assortiment accessoires voor bestelwagens en creëer de optimale werkomgeving. Klik op de categorieën die je interesseren om meer te weten te komen. Onze producten zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen en je werkdag te optimaliseren. Bezoek onze pagina om de beste oplossingen voor de rekken van jouw transportvoertuig te vinden.

Gereedschapshouders

Gereedschapshouders

Bij System Edström bedenken we innovatieve oplossingen voor flexibele gereedschapsopslag in bedrijfswagens.

Dubbele vloer

Dubbele vloer

Met de inrichting van je bedrijfswagen en dubbele vloeren kan je de ruimte in je bedrijfswagen...

Werkverlichting

Werkverlichting

Goede verlichting is belangrijk om zowel veiligheids- als werkgerelateerde redenen.

Gereedschapskoffer

Gereedschapskoffer

De kenmerkende groene gereedschapskoffer van System Edström biedt talrijke organisatiemogelijkheden

Energievoorziening

Energievoorziening

Wil je batterij-aangedreven gereedschap in je bedrijfswagen opladen, of misschien grotere elektrische gereedschappen gebruiken?

Laden

Laden

Onze laden zijn ontworpen om zware lasten te dragen, elke lade kan tot 60 kg aan gereedschap en accessoires dragen.

Rekkensystemen

Rekkensystemen

De rekken van System Edström combineren een robuuste 180-gradenvouw aan de bovenrand...

Universele haak

Universele haak

Maximaliseer de ruimte in je mobiele werkruimte met een praktische en duurzame universele haak.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.