Innovatieve oplossingen voor
bestelwageninrichting en opslag

OVERZICHT

Meer dan 500.000 vakmensen in 20 landen vertrouwen op bedrijfswageninrichting van System Edström

PRODUCTEN

Op maat gemaakte oplossingen

Bij System Edström streven we er altijd naar om het potentieel van jouw bedrijfswagen te maximaliseren. Onze nieuwste producten zijn ontworpen om precies dat te doen. In deze nieuwe reeks hebben we ons gericht op gewichtsvermindering om je te helpen brandstof te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen.

Bedrijfswagen-
inrichting

Vervoer
voertuigaccessoires

MERKEN

Bedrijfswageninrichtingssystemen voor alle commerciële voertuigen

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte bedrijfswageninrichting voor alle merken en modellen. Welk merk je ook kiest, onze bedrijfswageninrichtingssystemen helpen je het meeste uit je bedrijfswagen te halen.
System Edström is ook een trots lid van het Ford Qualified Vehicle Modifier-programma, wat getuigt van onze toewijding aan kwaliteit.
Klik hieronder voor meer info over het type bedrijfswageninrichting dat we bieden voor elk merk.

AANGEPAST

Bouw je eigen
bedrijfswageninrichtin

Ontwerp direct je bedrijfswageninrichting in 3D met onze geavanceerde software. De ‘drop and draw’-functie maakt het verkennen van ons assortiment speels en innovatief. Creëer aangepaste plannen op maat van jouw voertuig en bedrijf, en bekijk ze in een interactieve 3D-omgeving. Bouw je bedrijfswageninrichting en breng je voorstel naar de verdeler voor aanpassingen of toevoegingen, of kies een van onze kant-en-klare oplossingen.

CASESTUDIES

Samenwerking en succes

“Their durable and efficient racking system maximized storage space, streamlining our daily operations. Highly recommended for top-quality and functional mobile workspaces.”

Name of the person
Designation | Company

BLOG

Lees het laatste nieuws