Inrichting op maat
voor Fiat bedrijfswagens

OVERZICHT

Inrichting op maat voor jou en jouw Fiat

System Edström bedrijfswageninrichting wordt aangeboden voor een reeks Fiat bestelwagens. Om te functioneren in zware omstandigheden en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk te zijn, vereisen Fiat bestelwagens een inrichting die zowel bij de wagen als bij jouw behoeften past. Het kleinste model, de Fiorino, biedt een laadvolume van 2,8 m3 en een slaadvermogen van 660 kg.

De Fiorino biedt je alle noodzakelijke uitrusting en systemen om je veiligheid te maximaliseren, inclusief elektronische stabiliteitscontrole, een hillholdfunctie en meer. De middelgrote Doblo- en Talento kunnen tot 8,6 m3 vervoeren met een laadvermogen van 1.264 kg. De grootste Fiat bestelwagen, de Ducato, is verkrijgbaar in 4 configuraties met bruto voertuiggewichten variërend van 2.800 kg tot 3.500 kg, samen met drie hoogteopties, voor- of achterwielaandrijving en verschillende andere functies die je in staat stellen de laadruimte te kiezen volgens jouw behoeften.

MODELLEN

Met welke Fiat rijd jij?

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Wij raden altijd aan om je Fiat bedrijfswageninrichting te laten installeren door één van onze dealers, voor een correct geïnstalleerde inrichting. Dit geeft je ook een garantie van 5 jaar op de inrichting en de installatie. Als je de inrichting zelf installeert, bieden wij algemene installatie-instructies en een garantie van 3 jaar op de onderdelen en accessoires. Als je advies nodig hebt, staan wij klaar om te helpen en onze professionele installateurs zijn altijd beschikbaar.

ONTWERPTOOL

Ontwerp je eigen
bedrijfswageninterieur

Dankzij ons aanpasbare systeem heb je de mogelijkheid om de inrichting voor je Fiat bedrijfswagen aan te passen, naast de standaardpakketten die we aanbieden. Je kan onderdelen toevoegen, verwijderen of volledig je eigen unieke inrichting ontwerpen. Met ons gebruiksvriendelijke, maar technisch geavanceerde ontwerpprogramma kan je een gedetailleerde visualisatie van je inrichting verkennen en creëren, inclusief een 3D-model dat toont hoe je bedrijfswagen eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze inrichting voor Fiat

Als je liever zelf de mogelijkheden verkent voordat je contact opneemt met een dealer, biedt onze webshop die mogelijkheid. Je kan niet alleen zien hoe de inrichting in je wagen past in de webshop, maar hebt ook de optie om ze aan te passen aan jouw specifieke behoeften voor je Fiat bedrijfswagen.

Products will be displayed here

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
KONTAKTSKJEMA

Kontakt oss

Er du interessert i våre produkter eller våre innredninger for transportbiler?