Bestelwageninrichting
op maat voor Mercedes Sprinter

OVERZICHT

Bestelwageninrichting op maat voor jou en jouw Mercedes Sprinter

System Edström biedt een volledig assortiment van bestelwageninrichting voor de Sprinter-serie. Al onze inrichtingsoplossingen voor de Mercedes Sprinter zijn ontworpen om perfect bij het bestelwagenmodel te passen, waarbij elke oplossing veelzijdig en aanpasbaar is aan jouw behoeften. De Mercedes Sprinter is ideaal voor wie een grotere bestelwagen nodig heeft. De Sprinter is beschikbaar in vier lengtes en geschikt voor een breed scala van behoeften, of je nu een zelfstandige bent of een groter bedrijf runt met veel werknemers.

System Edströms legbordsystemen voor de Mercedes Sprinter zijn perfect voor je werkbestelwagen, waardoor je items van verschillende groottes georganiseerd en veilig kan houden. Door ons uitgebreide gebruik van hoogwaardig staal zijn onze producten zowel lichter als duurzamer dan ooit tevoren. Hierdoor kan je meer in je werkbestelwagen plaatsen. Onze bestelwageninrichting voor de Mercedes Sprinter is robuust genoeg om zware voorwerpen te hanteren. Zo kan je het maximale uit je werkbestelwagen halen.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Mercedes Sprinter

De Mercedes Sprinter is verkrijgbaar in vier voertuiglengtes, waardoor je het perfecte model en grootte kan kiezen voor jou en jouw bedrijf. De laadcapaciteit van de Sprinter-serie varieert van een indrukwekkende 7,8 m³ tot een krachtige 15,5 m³, voldoende ruimte voor zelfs de grootste klussen. De Mercedes Sprinter biedt ook een breed scala aan technische functies zoals Attention Assist, Adaptive ESP® en zelfs Crosswind Assist om jou en je lading zo veilig mogelijk te houden.

VOORDELEN

Waarom Kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Om een correcte en professionele installatie van de inrichting en accessoires voor je Mercedes Sprinter bestelwagen te garanderen, raden we aan om de installatie te laten uitvoeren door een van onze dealers. Dit biedt je ook een garantie van 5 jaar op zowel de inrichting als de installatie. Als je ervoor kiest om de inrichting zelf te installeren, bieden wij algemene instructies en ontvang je een garantie van 3 jaar op de inrichting. Voor advies met betrekking tot de inrichting staan onze ervaren installateurs tot je dienst.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Wij bieden meer dan standaardoplossingen met de mogelijkheid om de inrichting van je Mercedes Sprinter te personaliseren. Ons flexibele systeem stelt je in staat om je eigen unieke inrichting toe te voegen, te verwijderen of volledig te ontwerpen. Gebruik onze gebruiksvriendelijke, technisch geavanceerde ontwerptool om je bestelwageninrichting gedetailleerd te creëren en visualiseren, inclusief een 3D-voorbeeld dat laat zien hoe je Sprinter eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze voertuiginrichting voor Mercedes Sprinter

Als je je opties zelf wilt verkennen voordat je contact opneemt met een dealer, kan je dit doen in onze webshop. Daar kan je bekijken hoe de inrichting eruit zal zien in je bestelwagen, en je hebt de mogelijkheid om deze aan te passen aan jouw behoeften, alles om ervoor te zorgen dat je een perfect op maat gemaakte inrichtingsoplossing krijgt voor jouw Mercedes Sprinter.

Products will be displayed here

Of je nu kiest voor een chassis- of platformopbouw, we raden lange kisten en dubbele vloeren aan om het meeste uit je Isuzu D-Max te halen. Deze oplossingen zijn ontworpen om de ruimte te maximaliseren, het gemakkelijker te maken om te organiseren en gereedschap en lading veiliger te vervoeren.

Voor een efficiëntere en ergonomische werkdag kan je ook kiezen om een ladesysteem toe te voegen voor het gemakkelijker hanteren van zware items.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?