Inrichting op maat
voor Citroën bedrijfswagens

OVERZICHT

Inrichting op maat voor jou en je Citroën

Inrichting voor bedrijfswagens is beschikbaar voor alle Citroën bedrijfswagens. Om efficiënt te functioneren in zware omstandigheden en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk te zijn, vereisen Citroën bedrijfswagens een inrichting die afgestemd is op het voertuig en, vooral, op jouw specifieke behoeften. Het kleinste model, de Berlingo, biedt plaats aan twee standaard Europallets en biedt uitstekend rijcomfort met drie voorstoelen.

De snelle Jumpy is een praktische, comfortabele en veilige bedrijfswagen, uitgerust met de nieuwste hightech opties. De grootste Citroën bedrijfswagen, Jumper, is beschikbaar in verschillende configuraties, waardoor je de ruimte kunt maximaliseren naar jouw behoeften.

MODELLEN

Met welke Citroën rijd jij?

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden altijd aan om de inrichting voor je BRAND bedrijfswagen te laten installeren door één van onze dealers. Zo ben je zeker dat de inrichting correct wordt geïnstalleerd en krijg je 5 jaar garantie op zowel de inrichting als de installatie. Als je de inrichting zelf installeert, bieden wij algemene installatie-instructies en dan heb je 3 jaar garantie op de onderdelen en accessoires. Als je advies nodig hebt, staan wij en onze professionele installateurs altijd voor je klaar.

ONTWERPTOOL

Ontwerp je eigen
bedrijfswageninterieur

Onze service stelt je in staat om de inrichting van je Citroën bedrijfswagen naar jouw individuele behoeften aan te passen, naast de standaardpakketten die wij bieden. Ons flexibele systeem geeft je de vrijheid om nieuwe onderdelen toe te voegen, bestaande te verwijderen of je unieke inrichting volledig zelf te ontwerpen. Gebruik ons gebruiksvriendelijke en technologisch geavanceerde ontwerpprogramma om je aangepaste inrichting grondig te verkennen en te visualiseren, inclusief een 3D-model dat een realistisch beeld geeft van het eindresultaat.

WEBSHOP

Ontdek onze inrichting voor Citroën bedrijfswagens

In onze webshop kun je zelf verschillende mogelijkheden voor de inrichting van he Citroën verkennen voor je contact opneemt met een dealer. De webshop geeft je niet alleen een overzicht van hoe de verschillende inrichtingsopties in je bedrijfswagen passen, maar je kan ook de inrichting aanpassen aan jouw specifieke behoeften voor je Citroën bedrijfswagen.

Products will be displayed here

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
KONTAKTSKJEMA

Kontakt oss

Er du interessert i våre produkter eller våre innredninger for transportbiler?