Bedrijfswageninrichting
op maat voor Ford Transit

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Ford Transit

De Ford Transit bedrijfswagen is uitgerust met geavanceerde technologie die je werk vergemakkelijken en stroomlijnen. Hoewel Ford al hoogwaardige voertuigen levert, is er altijd een mogelijkheid om deze verder te verbeteren en aan te passen. Met de bedrijfswageninrichting van System Edström voor de Ford Transit kan je jouw bedrijfswagen naar een hoger niveau tillen door deze nog veiliger en flexibeler te maken. Onze digitale ontwerptool met de Drop and Draw-functie stelt je in staat om een persoonlijk op maat gemaakte bedrijfswageninrichting te configureren die aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Met meer dan 60 jaar ervaring biedt System Edström zowel gestandaardiseerde als op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingsoplossingen, perfect afgestemd op jouw bedrijfswagen. Onze combinatie van hoge kwaliteit, uitgebreide ervaring en diepgaande kennis, samen met strikte eisen voor productontwikkeling en -testen, maakt van ons een van de toonaangevende fabrikanten van bedrijfswageninrichting voor de Ford Transit, niet alleen in Zweden maar in heel Europa. Onze oplossingen bieden een bedrijfswagen die niet alleen functioneel is, maar ook aangepast aan jouw specifieke behoeften en eisen.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Ford Transit

De Ford Transit beschikt over een reeks geavanceerde systemen en technische functies bedoeld om zowel passagiers als lading te beschermen: een uitstekende keuze als bedrijfswagen voor een mobiele werkplek.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Het is van belang om een correcte en professionele installatie van de inrichting en accessoires in je Ford Transit te verzekeren, daarom raden we aan dat om dit werk door onze erkende dealers te laten uitvoeren. Door deze optie te kiezen, krijg je niet alleen een deskundige installatie, maar ook een verlengde garantie van vijf jaar op zowel de inrichting als de montage. Als je ervoor kiest om de inrichting zelf te installeren, bieden wij gedetailleerde instructies en een garantie van drie jaar op de inrichting. Ons deskundig personeel en ervaren installateurs staan altijd klaar om je advies en ondersteuning te geven bij je keuze voor bedrijfswageninrichting.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Je hebt de de mogelijkheid om de bedrijfswageninrichting voor je Ford Transit aan te passen. Naast de standaardpakketten die wij bieden, kan je een volledig unieke en persoonlijke oplossing creëren voor je bedrijfsvoertuig. Ons flexibele systeem maakt toevoegen en verwijderen van elementen of het geheel nieuw ontwerpen van de inrichting mogelijk. Ons gebruiksvriendelijke en technisch geavanceerde ontwerpprogramma stelt je in staat om een uitgebreide voorstelling van je bedrijfswageninrichting te creëren, inclusief een 3D-model dat een realistisch beeld geeft van hoe je bedrijfsvoertuig eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Ford Transit

Onze webshop biedt je de mogelijkheid om zelf de verschillende mogelijkheden te verkennen voor je contact opneemt met een dealer. Hier krijg je niet alleen een voorbeeld van hoe de inrichting in je Ford Transit past, maar kan je deze ook aanpassen aan jouw unieke behoeften.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Ford Transit

Pas je bedrijfswagen aan jouw behoeften en wensen aan met bedrijfswageninrichting voor Ford van System Edström. Maak je opstelling compleet met ons brede assortiment bedrijfswageninrichtingsaccessoires en transformeer je bedrijfswagen in je ideale mobiele werkplek.

Ons assortiment omvat slimme bedrijfswagenaccessoires zoals cassettekoffers, kunststof bakken voor schabben, lade-inrichtingen, interieurverlichting, stroomvoorziening, veiligheidsproducten, elektronica en dakaccessoires.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?