Inrichting op maat
voor Volkswagen bedrijfswagens

OVERZICHT

Inrichting op maat voor jou en jouw Volkswagen

System Edström biedt een reeks interieurvarianten voor Volkswagen bestelwagens. Om te functioneren onder zware omstandigheden en toch gebruiksvriendelijk te zijn, heeft je Volkswagen bestelwagen een inrichting nodig die zowel bij je camionnette als, bij jouw behoeften past. Het kleinste model, de Volkswagen Caddy, biedt een laadruimte variërend van 3,2 m³ tot 3,7 m³, samen met uitstekend rijcomfort, inclusief een hoog dak en ruime laadruimte.

Het middelgrote model, de Transporter T6, biedt een praktische, comfortabele en veilige rijervaring, uitgerust met de nieuwste hightech opties en veiligheidskenmerken. De Volkswagen Crafter, het grootste model, is beschikbaar in verschillende varianten waardoor je de royale ruimte naar jouw specifieke behoeften kunt aanpassen.

MODELLEN

Met welke Volkswagen rijd je?

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Wij raden altijd aan om jouw Volkswagen inrichting te laten installeren door een van onze dealers, voor een correcte installatie van de inrichting. Dit geeft je ook één garantie van 5 jaar op de inrichting en de installatie. Als je de inrichting zelf installeert, bieden wij gedetailleerde installatie-instructies en dan heb je een garantie van 3 jaar op de onderdelen en accessoires. Als je advies nodig hebt, staan wij klaar om te helpen en onze professionele installateurs zijn altijd beschikbaar.

ONTWERPTOOL

Ontwerp je eigen
bedrijfswageninterieur

Hier bij System Edström hebben we complete inrichtingssystemen ontwikkeld die zijn ontworpen voor jouw Volkswagen camionette. We bieden inrichtingssystemen voor de Volkswagen Caddy, Crafter en de Volkswagen Transporter T6. Onze inrichtingssystemen zijn ontwikkeld met functionaliteit in gedachten, zodat ze altijd aan jouw behoeften voldoen. Misschien heb je alleen rekken nodig om je gereedschap op te bergen, of misschien wil je een complexer systeem met lades, sorteerbakken en andere accessoires voor de inrichting van je Volkswagen. Naast onze complete inrichtingssystemen, kan je je bedrijfswageninrichting aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

WEBSHOP

Ontdek onze inrichting voor Volkswagen

Als je liever zelf de mogelijkheden bekijkt voor je contact opneemt met een dealer, kan je dat doen in onze webshop. Daar kan je bekijken hoe de inrichtingssystemen er in het voertuig uitzien en je kan zelfs de inrichting aanpassen aan jouw behoeften.

Products will be displayed here

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
KONTAKTSKJEMA

Kontakt oss

Er du interessert i våre produkter eller våre innredninger for transportbiler?