Universele haak

Bedrijfswagenaccessoires

OVERZICHT

Werk efficiënter met universele haken

Maximaliseer de ruimte in je mobiele werkruimte met een praktische en duurzame universele haak. Deze haak is verkrijgbaar in verschillende maten en maakt het eenvoudig om gereedschap, kabels en werkkleding op te hangen wanneer je ze niet gebruikt: een slim klein accessoire dat een groot verschil maakt tijdens de werkdag.

Onze populaire metalen universele haken kunnen eenvoudig worden bevestigd aan een gereedschapspaneel, een vlak paneelvlak paneel of aan de zijkant van ons Flexisysteem. Onze slijtvaste haken maken het niet alleen makkelijker om alles ordelijk te houden, ze verhogen ook de efficiëntie gedurende de werkdag.

VOORDELEN

Wat is een universele haak?

Een universele haak is precies dat – universeel. Hij is zo ontworpen dat je er gemakkelijk heel veel verschillende items aan kan ophangen. Met één of meerdere haken kan de ruimte in je bedrijfswagen maximaal worden benut.

GROOTTE

Verschillende maten voor elke behoefte

Onze haken zijn er in drie verschillende maten om aan elke behoefte te voldoen. De Mini is geweldig voor krappe ruimtes ordelijk biedt daar de perfecte oplossing, de standaardhaak werkt in de meeste situaties, en de dubbele haak is perfect voor het opbergen van gereedschap zoals hamers of kleine mokers. Let op: zorg ervoor dat zware gereedschappen goed zijn bevestigd.

Met praktische en duurzame universele haken wordt de ruimte in de mobiele werkruimte gemaximaliseerd, waardoor het werk sneller en vlotter verloopt. Onze universele haken zijn ook gemakkelijk te verplaatsen als je bijvoorbeeld nieuwe accessoires van System Edström aanschaft of je bedrijfswagen met meer accessoires wilt aanvullen.
Wil je de ruimte in je camionnette maximaliseren, Bestel vandaag nog een universele haak en andere praktische accessoires.

MEER PRODUCTEN

Wij bieden vele accessoires aan voor jouw Camionnette

Andere accessoires voor bestelwagens in ons assortiment, zijn onder meer koffers, kofferhouders, rails, dossierhouders, ladeblokken, modulekoffers, indelingen voor modulekoffers, rubberen matten, accessoires voor schabben, schabverdelers, plastic bakken, bankschroefhouders, gasfleshouders, transportbuis, ladders, koffersteunen en gereedschapshouders.

PRODUCTEN

Vereenvoudig je werkdag met onze bedrijfswagenaccessoires

Pntdek ons uitgebreide assortiment accessoires voor bedrijfswagens en creëer een optimale werkomgeving. Klik op de categorieën die je interesseren om meer te weten te komen. Onze producten zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen en je werkdag te optimaliseren.

Gereedschapshouders

Gereedschapshouders

Bij System Edström bedenken we innovatieve oplossingen voor flexibele gereedschapsopslag in bedrijfswagens.

Dubbele vloer

Dubbele vloer

Met de inrichting van je bedrijfswagen en dubbele vloeren kan je de ruimte in je bedrijfswagen...

Werkverlichting

Werkverlichting

Goede verlichting is belangrijk om zowel veiligheids- als werkgerelateerde redenen.

Gereedschapskoffer

Gereedschapskoffer

De kenmerkende groene gereedschapskoffer van System Edström biedt talrijke organisatiemogelijkheden

Energievoorziening

Energievoorziening

Wil je batterij-aangedreven gereedschap in je bedrijfswagen opladen, of misschien grotere elektrische gereedschappen gebruiken?

Laden

Laden

Onze laden zijn ontworpen om zware lasten te dragen, elke lade kan tot 60 kg aan gereedschap en accessoires dragen.

Rekkensystemen

Rekkensystemen

De rekken van System Edström combineren een robuuste 180-gradenvouw aan de bovenrand...

Universele haak

Universele haak

Maximaliseer de ruimte in je mobiele werkruimte met een praktische en duurzame universele haak.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.