Inrichting op maat
voor Dacia bedrijfswagens

OVERZICHT

Inrichting op maat voor jou en jouw Dacia

System Edström is beschikbaar voor  Daciabedrijfswagens, ontworpen om te presteren onder zware omstandigheden terwijl het gebruiksgemak gewaarborgd blijft. Geschikte inrichting is essentieel voor Dacia bedrijfswagens, niet alleen om aan de eisen van het voertuig te voldoen, maar ook om aan jouw specifieke behoeften tegemoet te komen.

De Dokker, de enige bedrijfswagen van het merk, is iets langer en smaller in vergelijking met zijn belangrijkste concurrenten. Hij biedt echter een groter laadoppervlak, met een maximale laadlengte van 1.901 mm en een breedte van 1.130 mm tussen de wielkasten. Het laadvolume is 3,3 m³, dat kan worden uitgebreid tot 3,9 m³ wanneer de passagiersstoel wordt verwijderd, dankzij de ‘Easy Seat’ en scharnierende gaaswand.

MODELLEN

Met welke Daciabedrijfswagen rijdt u?

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden altijd aan om je Dacia bedrijfswageninrichting te laten installeren door een van onze dealers, voor één correctie installatie ervan. Dit geeft je ook een garantie van 5 jaar op de inrichting en de installatie. Wanneer je de inrichting zelf installeert, voorzien we algemene installatie-instructies en een garantie van 3 jaar op de onderdelen en accessoires. Als je advies nodig hebt, staan wij bij Edström en onze professionele installateurs altijd voor je klaar.

ONTWERPTOOL

Ontwerp je eigen
bedrijfswageninterieur

Je hebt de mogelijkheid om het interieur van je Dacia bedrijfswagen naar eigen wens aan te passen, naast de kant-en-klare opties die we bieden. Dankzij ons aanpasbare systeem kun je onderdelen toevoegen, verwijderen of volledig je eigen unieke interieur ontwerpen. Met ons gebruiksvriendelijke, maar technisch geavanceerde ontwerpprogramma kun je een gedetailleerde visualisatie van je inrichting verkennen en creëren, inclusief een 3D-model dat laat zien hoe je bedrijfswagen eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Dacia

Als je zelf de mogelijkheden wil verkennen voor je contact opneemt met een dealer, biedt onze webshop die mogelijkheid. Je kunt niet alleen zien hoe de inrichting in je bedrijfswagen past in de webshop, maar hebt ook de optie om ze aan te passen aan je specifieke behoeften voor je Dacia bedrijfswagen.

Products will be displayed here

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
KONTAKTSKJEMA

Kontakt oss

Er du interessert i våre produkter eller våre innredninger for transportbiler?