Bedrijfswageninrichting
op maat voor Opel Combo

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Opel Combo

De Opel Combo, de kleinste bedrijfswagen van Opel, combineert onverslaanbare bruikbaarheid met topklasse brandstofefficiëntie, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar een kleiner bedrijfsvoertuig. Uitgerust met de op maat gemaakte bedrijfswageninrichting van System Edström wordt de functionaliteit van de Combo verder versterkt. De bedrijfswagen heeft al uitstekende opbergmogelijkheden, met tot wel 15 praktische opbergvakken, maar met de installatie van onze bedrijfswageninrichting die werd onderworpen aan een crashtest wordt de opslagcapaciteit aanzienlijk verhoogd, waardoor deze nog efficiënter en bruikbaarder wordt in werkomgevingen.

De rekkensystemen van System Edström voor de Opel Combo zijn ontworpen om het gebruik van de bedrijfswagen te maximaliseren. Onze rekken, gemaakt van hoogwaardig staal, zijn niet alleen lichter en duurzamer dan eerdere modellen, maar bieden ook veelzijdigheid met verschillende dieptes en lengtes die kunnen worden aangepast aan individuele behoeften. Deze bedrijfswageninrichting kan worden geïnstalleerd om aan jouw exacte vereisten te voldoen, en biedt je een op maat gemaakte bedrijfswagen. Bovendien wordt de Opel Combo met ons uitgebreide assortiment accessoires zoals verlichting, ladders, praktische laden en tassen, een nog capabelere partner in je dagelijkse werk.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Opel Combo

De Opel Combo biedt een genereuze laadruimte voor zijn grootte. Met de interieuroplossingen van System Edström kan je optimaal gebruikmaken van de laadruimte. Met onze bedrijfswageninrichting voor Opel Combo haal je simpelweg het meeste uit je bedrijfswagen.

Dankzij de lage laadhoogte en de schuifdeuren aan de achterzijde is toegang tot de achterkant van de Combo gemakkelijk. Met de laadlimietdeur van het voertuig open kan je ook ladingen tot 3,44 m lengte vervoeren. Wanneer je onze rekensystemen voor Opel Combo installeert, krijg je het perfecte werkvoertuig voor elke industrie.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Om een professionele installatie van de inrichting en accessoires in je Opel Combo bedrijfswagen te waarborgen, raden we ten zeerste aan om een van onze erkende dealers de inrichting deskundig te laten installeren, waarbij je ook een garantie van vijf jaar op zowel de inrichting als het installatiewerk krijgt. Als je ervoor kiest om de inrichting zelf te installeren, bieden wij duidelijke instructies en een garantie van drie jaar op de inrichting. Ons team van ervaren installateurs staat ook klaar om advies en ondersteuning te bieden bij je keuze voor bedrijfswageninrichting.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Pas de bedrijfswageninrichting aan jouw unieke behoeften aan. Deze optie gaat verder dan de standaardaanbiedingen en stelt je in staat het interieur aan te passen met ons aanpasbare systeem. Of je nu nieuwe componenten toevoegt, bestaande verwijdert of een volledig unieke opstelling creëert, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het ontwerpproces is gestroomlijnd en intuïtief, dankzij ons gebruiksvriendelijke en technologisch geavanceerde ontwerpprogramma. Dit hulpmiddel maakt een uitgebreide verkenning en creatie van jouw bedrijfswageninrichting mogelijk, compleet met een 3D-model dat levendig de potentiële indeling en het uiterlijk van je Opel Combo illustreert.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Opel Combo

In onze webshop kan je zelf de bedrijfswageninrichting voor de Opel Combo verkennen voordat je contact opneemt met een dealer. De webshop geeft je niet alleen een idee van hoe de inrichting in je bedrijfswagen past, maar stelt je ook in staat om deze aan te passen aan jouw specifieke behoeften.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Opel Combo

Naast ons uitgebreide assortiment bedrijfswageninrichting voor de Opel Combo bieden we ook een breed scala aan accessoires voor dit model. Onze accessoires omvatten alles van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskisten, lade-inzetstukken en opbergvakken,

allemaal ontworpen om je bedrijfswagen georganiseerder te maken en zo zowel de veiligheid als de efficiëntie te verhogen. Voor meer informatie over onze accessoires voor de Opel Combo, bezoek onze accessoirepagina.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?