Bedrijfswageninrichting
op maat voor Iveco Daily

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Iveco Daily

De Iveco Daily is ontworpen om zware omstandigheden aan te kunnen en uitstekende resultaten te leveren. De bedrijfswagen biedt een verscheidenheid aan voordelen en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften, met een passende inrichting van System Edström voor bedrijfswagens. Wij bieden kant-en-klare inrichtingspakketten in verschillende combinaties, geschikt voor alle operationele en zakelijke behoeften. Met ons uitgebreide assortiment aan rekken, opbergsystemen en praktische accessoires, krijg je een georganiseerde werkruimte waar alles binnen handbereik is. De Iveco Daily heeft ook een reeks veiligheidsfuncties om zowel jou als je lading te beschermen. Omdat we onze inrichtingen aan crashtests onderwerp kunnen we een maximale veiligheid garanderen.

System Edström heeft meer dan 60 jaar ervaring in zowel standaard als op maat gemaakte inrichtingen voor bedrijfswagens, afgestemd op jouw behoeften en jouw Iveco Daily. Onze hoge kwaliteit, jarenlange ervaring en uitgebreide kennis, gecombineerd met strenge eisen aan productontwikkeling en -testen, hebben ons tot een toonaangevende fabrikant van bedrijfswageninrichtingen voor de Iveco Daily gemaakt in Zweden en heel Europa.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Iveco Daily

De Iveco Daily is beschikbaar in vele modellen, met een reeks aan wielbasissen, dakhoogtes en lengtes, die een grote selectie aan laadvolumes bieden, tot een unieke 19,6 m³.

Je krijgt een groter laadvermogen dankzij de hoogefficiënte voorophanging die de maximaal toelaatbare lading verhoogt. Modellen met de lichtere QUAD-LEAF-ophanging bieden een gegarandeerd maximaal laadvermogen tot 1.900 kg. Wanneer je kiest voor een model met QUAD-TOR-ophanging, krijg je een laadvermogen tot 2700 kg.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden ten zeerste aan om de inrichting en de accessoires in je Iveco Daily bedrijfswagen te laten installeren door één van onze geautoriseerde dealers voor een correcte en professionele montage. Dit biedt een garantie van 5 jaar op zowel de inrichting als de montage. Als je ervoor kiest om de inrichting zelf te monteren, bieden wij uitgebreide instructies en een garantie van 3 jaar op het interieur. Ons team van ervaren installateurs staat altijd klaar om je te assisteren met advies over je berdijfswageninrichting.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Naast de kant-en-klare opties bieden wij je de mogelijkheid om de bedrijfswageninrichting voor je Iveco Daily persoonlijk aan te passen. Ons flexibele systeem maakt het mogelijk om elementen toe te voegen, te verwijderen of je geheel unieke interieur te creëren. Via ons gebruiksvriendelijke en geavanceerde ontwerpprogramma krijg je de mogelijkheid om je bedrijfswageninterieur gedetailleerd te visualiseren, inclusief een 3D-model dat een duidelijk beeld geeft van hoe je bedrijfswagen eruit zal zien met het nieuwe interieur.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Iveco Daily

Als je liever zelf je opties verkent voor je contact opneemt met een dealer, kan je terecht in onze webshop. Hier kan je niet alleen zien hoe de inrichting in je bedrijfswagen past, maar heb je ook de mogelijkheid om het aan te passen aan jouw specifieke behoeften voor je Iveco Daily bedrijfswagen.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Iveco Daily

Naast ons uitgebreide assortiment aan bedrijfswageninrichtingen voor Iveco Daily, bieden wij ook een ruim aanbod aan accessoires voor de Iveco Daily. Ons assortiment accessoires omvat alles van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskoffers, ladeblokken en sorteerbakken, allemaal ontworpen om je bedrijfswagen ordelijk te houden en zo zowel de veiligheid als de efficiëntie te verhogen.

Bezoek voor meer informatie over onze accessoires en bedrijfswageninterieur voor de Iveco Daily onze accessoirespagina of de productpagina.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?