Inrichting op maat
voor Toyota bedrijfswagens

OVERZICHT

Inrichting op maat voor spje en jouw Toyota

We bieden een breed scala aan inrichtingen voor Toyota bedrijfswagens. Om effectief te werken in zware omstandigheden en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk te zijn, vereist een Toyota bedrijfswagen een inrichting die is afgestemd op het voertuig en natuurlijk op jouw specifieke behoeften.

De ProAce-modellen van Toyota bieden een ruime laadruimte en uitstekend rijcomfort en veiligheid met de Toyota Safety Sense-functie. ProAce levert in totaal 11 carrosserie- en lengtecombinaties, samen met een selectie van deurconfiguraties, ontworpen om de bedrijfswagen te zijn die je echt nodig hebt. Van Compact tot Medium en Long: de ProAcevarianten zijn voorzien van geavanceerde dieselmotoren en soepele transmissies, waarbij kosteneffectieve brandstofefficiëntie wordt gecombineerd met rijplezier.

MODELLEN

Met welke Toyota rijd jij?

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden altijd aan om de inrichting in je Toyota bedrijfswagen te laten installeren door één van onze dealers, voor een correcte installatie van het interieur in de inrichting. Dit geeft je ook een garantie van 5 jaar op zowel het interieur als de installatie zelf. Als je ervoor kiest om ze zelf te installeren, bieden wij algemene installatie-instructies, en een garantie van 3 jaar op de inrichting. Als je advies nodig hebt over je inrichting, staan wij klaar om te helpen en onze professionele installateurs zijn altijd beschikbaar.

ONTWERPTOOL

Ontwerp je eigen
bedrijfswageninterieur

Je hebt de mogelijkheid om de inrichting van je Toyota bedrijfswagen naar eigen wens aan te passen, naast de kant-en-klare opties die wij bieden. Dankzij ons aanpasbare systeem kun je nieuwe onderdelen toevoegen, bestaande verwijderen of je eigen unieke inrichting volledig zelf ontwerpen. Met ons gebruiksvriendelijke, maar technisch geavanceerde ontwerpprogramma kun je je bedrijfswageninrichting gedetailleerd verkennen en visualiseren, inclusief een 3D-model dat toont hoe je bedrijfsvoertuig eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze inrichting voor Toyota bedrijfswagens

Verken de mogelijkheden in onze webshop voor je contact opneemt met een dealer. Je kunt niet alleen zien hoe de inrichtingr in je bedrijfswagen past, maar kunt ze ook aanpassen aan jouw specifieke behoeften voor je Toyota bedrijfswagen.

Products will be displayed here

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
KONTAKTSKJEMA

Kontakt oss

Er du interessert i våre produkter eller våre innredninger for transportbiler?