Inrichting op maat
voor Iveco bedrijfswagens

OVERZICHT

Inrichting op maat voor jou en jouw Iveco

System Edström biedt een reeks oplossingen voor Iveco bestelwagens. Om te functioneren in zware omstandigheden en toch gebruiksvriendelijk te zijn, hebben Iveco bestelwagens een inrichting nodig die zowel bij de wagen als, bij jou past. De Iveco Daily, het basismodel, komt in verschillende varianten, met vijf verschillende lengtes en drie verschillende hoogtes.

De Daily biedt een praktische, comfortabele en veilige rijervaring, uitgerust met de nieuwste hightech opties. Deze bestelwagen kan worden geconfigureerd in maar liefst 105 verschillende modellen. Met laadcapaciteiten variërend van 7,3 tot 19,6 m3, stelt de Daily je in staat de ruimte te maximaliseren naar jouw behoeften.

MODELLEN

Met welke Iveco rijd jij?

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Wij raden altijd aan om je Iveco-inrichtingssysteem te laten installeren door een van onze dealers, voor een correcte installatie. Dit geeft je ook een garantie van 5 jaar op de inrichting en de installatie. Als je ervoor kiest om de inrichting zelf te installeren, bieden wij algemene installatie-instructies en een garantie van 3 jaar op de onderdelen en accessoires. Als je advies nodig hebt, staan wij klaar om te helpen en onze professionele installateurs zijn altijd beschikbaar.

ONTWERPTOOL

Ontwerp je eigen
bedrijfswageninterieur

Je hebt de mogelijkheid om het interieur van je Iveco bedrijfsvoertuig aan te passen, naast de standaardpakketten die we aanbieden. Dankzij ons aanpasbare systeem kan je onderdelen toevoegen, verwijderen of volledig je eigen unieke interieur ontwerpen. Met ons gebruiksvriendelijke, maar technisch geavanceerde ontwerpprogramma kan je een gedetailleerde visualisatie van je interieur verkennen en creëren, inclusief een 3D-model dat toont hoe je bedrijfsvoertuig eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze inrichting voor Iveco

Als je liever zelf de mogelijkheden verkent voordat je contact opneemt met een dealer, kan je terecht in onze webshop. Je kan niet alleen zien hoe de inrichting in je wagen past in de maar hebt ook de optie om ze aan te passen aan jouw specifieke behoeften voor je Iveco bedrijfsvoertuig.

Products will be displayed here

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
KONTAKTSKJEMA

Kontakt oss

Er du interessert i våre produkter eller våre innredninger for transportbiler?