Inrichting op maat
voor Mercedes bedrijfswagens

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Mercedes

Wij bieden bedrijfswageninrichting aan voor een reeks Mercedes bedrijfswagens. Om efficiënt te functioneren in zware omstandigheden en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk te zijn, hebben Mercedes bedrijfswagens een inrichting nodig die zowel op de wagen als, op jouw behoeften is afgestemd. Het kleinste model, de Citan, heeft een wielbasis van 2.313 mm, een laadvolume van 2,4 m3, een laadvermogen tot 415 kg en een totaalgewicht van 1.785 kg.

Met de middelgrote Vito krijg je een praktische, comfortabele en veilige bedrijfswagen, uitgerust met de nieuwste hightech opties. Met een laadruimtelengte van maximaal 3.061 mm en een maximaal laadvolume van 6,6 m3 kan de Vito 1.064 kg vervoeren. De grootste Mercedes bedrijfswagen, de Sprinter, is verkrijgbaar in verschillende varianten met drie wielbasislengtes, waardoor je de ruimte kan maximaliseren naar jouw behoeften.

MODELLEN

Met welke Mercedes rijd je?

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden altijd aan om je Mercedes bedrijfswageninrichting te laten installeren door een van onze dealers, voor één correcte installatie van de inrichting. Dit geeft je ook een garantie van 5 jaar op zowel de inrichting als de installatie. Als je de bedrijfswageninrichting zelf installeert, bieden wij algemene installatie-instructies en dan heb je een garantie van 3 jaar op de onderdelen en accessoires. Als je advies nodig hebt, staan wij en onze professionele installateurs altijd voor je klaar.

ONTWERPTOOL

Ontwerp je eigen
bedrijfswageninterieur

Naast onze complete bedrijfswageninrichtingssystemen kan je jouw Mercedes bedrijfswageninrichting op maat ontwerpen. Ons systeem is zeer flexibel en als je iets wilt verwijderen of toevoegen, of gewoon een persoonlijk bedrijfswageninrichting op maat wilt, dan is ons bedrijfswageninrichtingssysteem voor Mercedes de juiste keuze voor je. We raden onze klanten altijd aan om contact op te nemen met het deskundige personeel bij onze dealers voor de best mogelijke service.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Mercedes

Als je liever zelf de mogelijkheden bekijkt voor je contact opneemt met een dealer, biedt onze webshop die mogelijkheid. In de webshop kan je niet alleen zien hoe de inrichting in je wagen past, maar heb je ook de mogelijkheid om deze aan te passen aan je specifieke behoeften voor jouw Mercedes bedrijfswagen.

Products will be displayed here

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
KONTAKTSKJEMA

Kontakt oss

Er du interessert i våre produkter eller våre innredninger for transportbiler?