Inrichting op maat
voor Hyundai bedrijfswagens

OVERZICHT

Op maat gemaakte inrichting voor jou en jouw Hyundai

Onze inrichting voor bedrijfswagens is beschikbaar voor een reeks Hyundai bestelwagens. Om efficiënt te functioneren in zware omstandigheden en toch gebruiksvriendelijk te zijn, vereisen Hyundai bestelwagens een inrichting die zowel bij het voertuig als bij jouw behoeften past. Het laadcompartiment van de Hyundai H1 is aanzienlijk, met meer dan 2,37 m in lengte, 1,62 m in breedte en 1,35 m in hoogte.

De H-1-bestelwagen heeft zitplaatsen voor drie in één rij, bestaande uit een aparte bestuurdersstoel en een tweezitsbank rechts. Standaard schuifdeuren aan beide kanten van de wagen vergemakkelijken het laden en lossen van gereedschap en lading vanaf beide zijden van het voertuig. Met zijn ruime laadruimte, lage exploitatiekosten en hoog afwerkingsniveau, zorgt de H-1-bestelwagen ervoor dat je jouw lading op tijd, comfortabel en met gemak kunt leveren.

MODELLEN

Met welke Hyundai rijd jij?

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden aan dat onze dealers jouw Hyundai bedrijfswageninrichting installeren, aangezien deze aanpak niet alleen een juiste installatie garandeert, maar je ook een garantie van 5 jaar biedt op zowel de inrichting als de installatie. Mocht je ervoor kiezen om de bedrijfswageninrichting zelf te installeren, dan bieden wij algemene installatie-instructies en een garantie van 3 jaar op alle onderdelen en accessoires. Ons team van professionals, inclusief deskundige installateurs, staat altijd klaar om advies te geven indien nodig.

ONTWERPTOOL

Ontwerp je eigen
bedrijfswageninterieur

Grijp de kans om verder te gaan dan onze kant-en-klare opties voor je Hyundai bedrijfswagen, en pas de inrichting van de bedrijfswagen aan naar jouw voorkeuren. Ons aanpasbare systeem stelt je in staat om nieuwe onderdelen toe te voegen, bestaande te verwijderen of je eigen unieke interieurontwerp volledig zelf te ontwerpen. Gebruik ons gebruiksvriendelijke en technologisch geavanceerde ontwerpprogramma om je bedrijfswageninrichting gedetailleerd te verkennen en te visualiseren, inclusief een 3D-model dat toont hoe je bedrijfswageninrichting eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze inrichting voor Hyundai bedrijfswagens

Ontdek alle  opties in onze webshop voor je contact opneemt met een dealer. Je kunt niet alleen zien hoe de inrichting in je bedrijfswagen past, maar hebt ook de mogelijkheid om deze aan te passen aan jouw specifieke behoeften voor je Hyundai bedrijfswagen.

Products will be displayed here

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
KONTAKTSKJEMA

Kontakt oss

Er du interessert i våre produkter eller våre innredninger for transportbiler?