Extra slot voor bedrijfswagens

Carlock door System Edström

OVERZICHT

Een extra beveiligingsmaatregel voor je bedrijfswagen

Het aantal inbraken in laadruimtes van bedrijfswagens is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Zonder een extra slot voor bedrijfswagens is het voor dieven relatief eenvoudig om ongeautoriseerde toegang te krijgen en auto-onderdelen, gereedschap of andere bedrijfswagenaccessoires te ontvreemden, vaak met schade tot gevolg. Carlock van System Edström werkt als een afschrikmiddel tegen inbraken, door een extra veiligheidsslot te bieden bestand is tegen inbraken.
Het is het enige diefstalbeveiligingsslot met klasse 3-goedkeuring op de markt. Uitgerust met een 25 mm roestvrijstalen grendel, wordt het discreet geïnstalleerd op de zijdeuren en achterdeur van de laadruimte. De verborgen interne montage voorkomt externe zwakke plekken. De gehele constructie, inclusief het slotmechanisme en de bouten, toont een uitzonderlijke corrosiebestendigheid.

Wat dit slot onderscheidt, is de werking als een onafhankelijk systeem, los van het centrale vergrendeling van de auto. Deze verhoogde complexiteit vormt een uitdaging voor potentiële dieven en voorkomt eenvoudige inbraken. Voor extra gemak vergrendelt het slot automatisch wanneer je weg gaat van de bedrijfswagen, geactiveerd door een afstandsbediening met afstandsdetectie.
Om de beveiligingsfuncties duidelijk te communiceren, is het slot voorzien van opvallende stickers die de installatie van Carlock van System Edström aankondigen, en dienen als een extra afschrikmiddel voor potentiële dieven.

VOORDELEN

Voordelen van een extra slot voor bedrijfswagens

Naast het feit dat Carlock van System Edström het enige klasse 3-gekeurde slot op de markt is, zijn er verschillende voordelen verbonden aan het investeren in een robuust slot voor jouw bedrijfswagen.

GECERTIFICEERD

Gecertificeerd door RISE

Het slot ondergaat strenge tests en is gecertificeerd door RISE, Research Institutes of Sweden AB.
RISE staat bekend als het toonaangevende onderzoeksinstituut en innovatiepartner in Zweden. Door internationale samenwerkingen met bedrijven, de academische wereld en publieke sectoren draagt RISE bij aan het stimuleren van een concurrerende industrie en het bevorderen van een duurzame samenleving. Met 3000 medewerkers stuwt en ondersteunt RISE diverse innovatieprocessen. Als een onafhankelijk onderzoeksinstituut van de overheid biedt RISE unieke expertise en toegang tot ongeveer honderd test- en demonstratieomgevingen, gericht op toekomstbestendige technologieën, producten en diensten.

Hoewel een kwaliteitsslot voor je bedrijfswagen dat inbraken effectief afschrikt, wellicht iets meer kost, houdt het kiezen voor een goedkopere optie het risico van aanzienlijke uitgaven in wanneer je voertuig het slachtoffer wordt van een inbraak, waardoor gestolen auto-onderdelen of service-interieurs vervangen moeten worden.

MEER PRODUCTEN

Wij bieden vele accessoires aan voor jouw werkvoertuig

Andere accessoires voor bestelwagens in ons assortiment , zijn onder meer koffers, kofferhouders, rails, dossierhouders, ladeblokken, modulekoffers, indelingen voor modulekoffers, rubberen matten, accessoires voor schabben, schabverdelers, plastic bakken, bankschroefhouders, gasfleshouders, transportbuis, ladders, koffersteunen en gereedschapshouders.

PRODUCTEN

Verbeter je voertuig met bedrijfswagenaccessoires

Ontdek ons uitgebreide assortiment bedrijfswagenaccessoires ontworpen om een optimale werkomgeving te creëren. Klik op de categorieën die je interesseren om meer te weten te komen. Onze producten zijn vervaardigd om aan jouw behoeften te voldoen en je werkdag te stroomlijnen. Bezoek onze pagina om topoplossingen voor jouw bedrijfswagenapparatuur te ontdekken.

Gereedschapshouders

Gereedschapshouders

Bij System Edström bedenken we innovatieve oplossingen voor flexibele gereedschapsopslag in bedrijfswagens.

Dubbele vloer

Dubbele vloer

Met de inrichting van je bedrijfswagen en dubbele vloeren kan je de ruimte in je bedrijfswagen...

Werkverlichting

Werkverlichting

Goede verlichting is belangrijk om zowel veiligheids- als werkgerelateerde redenen.

Gereedschapskoffer

Gereedschapskoffer

De kenmerkende groene gereedschapskoffer van System Edström biedt talrijke organisatiemogelijkheden

Energievoorziening

Energievoorziening

Wil je batterij-aangedreven gereedschap in je bedrijfswagen opladen, of misschien grotere elektrische gereedschappen gebruiken?

Laden

Laden

Onze laden zijn ontworpen om zware lasten te dragen, elke lade kan tot 60 kg aan gereedschap en accessoires dragen.

Rekkensystemen

Rekkensystemen

De rekken van System Edström combineren een robuuste 180-gradenvouw aan de bovenrand...

Carlock by System Edström

Carlock by System Edström

Het aantal inbraken in laadruimtes van bedrijfswagens is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen.

Universele haak

Universele haak

Maximaliseer de ruimte in je mobiele werkruimte met een praktische en duurzame universele haak.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.