Bedrijfswageninrichting
op maat voor Nissan King Cab

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Nissan King Cab

De Nissan King Cab, een veelzijdige pick-up, is een uitstekende keuze voor vakmannen in diverse sectoren. Bij System Edström bieden we bedrijfswageninrichting aan die past bij de Nissan King Cab, waardoor je alles eenvoudig ordelijk kan houden. Onze bedrijfswageninrichting werd onderworpen aan een crashtest en zorgt voor een veilige werkomgeving. De King Cab, met zijn iets kleinere opslagruimte in vergelijking met bestelwagens, vereist een efficiënte bedrijfswageninrichting. Door gebruik te maken van dubbele vloeren en uitschuifbare schabben kan je de opslagruimte maximaliseren en je gereedschap veilig opbergen. Met de bedrijfswageninrichting van System Edström kan je ten volle profiteren van het grote laadvermogen van de King Cab, ondanks de beperkte ruimte.

De bedrijfswageninrichting van System Edström voor de Nissan King Cab is ontworpen om optimale opslag te bieden, zelfs binnen de beperkte ruimte van een pick-up. Met onze bedrijfswageninrichting kan je de laadruimte beter organiseren en meer opbergen dan je zou verwachten. Deze inrichting is speciaal ontworpen om perfect te passen in de laadruimte van de King Cab en biedt bijna even veel opslagruimte als een grotere bestelwagen. Als je later besluit over te stappen naar een nieuwe wagen, kan onze bedrijfswageninrichting eenvoudig worden overgezet en aangevuld met andere producten. Of je nu bedrijfswageninrichting nodig hebt voor een Nissan, Ford, Mercedes of welk ander merk dan ook, onze producten zijn herbruikbaar en aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Nissan King Cab

Ongeacht de grootte van jouw pick-uptruck kan je de bedrijfswageninrichting aanpassen aan de ruimte, je wensen en behoeften. Met een verscheidenheid aan opslagmogelijkheden voor zowel grote als kleine gereedschappen is onze bedrijfswageninrichting voor de Nissan King Cab geschikt voor professionals in elke sector. Het laadvolume hieronder is berekend voor een Nissan King Cab Navara 4WD zonder toevoegingen.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Om een correcte en professionele installatie van de bedrijfswageninrichting en accessoires voor je Nissan King Cab te garanderen, raden we aan de installatie te laten uitvoeren door één van onze dealers. Hierdoor krijg je ook 5 jaar garantie op zowel de bedrijfswageninrichting als de montage. Als je ervoor kiest om de inrichting zelf te installeren, bieden wij gedetailleerde instructies en krijg je 3 jaar garantie op de bedrijfswageninrichting. Voor advies over de inrichting van je bestelwagen staan onze ervaren installateurs voor je klaar.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Creëer een unieke bedrijfswageninrichting voor jouw Nissan King Cab met onze aanpasbare oplossingen die verder gaan dan onze standaardpakketten. Ons flexibele systeem maakt het mogelijk om componenten toe te voegen, te verwijderen of je eigen interieur volledig te ontwerpen. Gebruik onze gebruiksvriendelijke en technisch geavanceerde ontwerptool om je bedrijfswageninrichting in detail te ontwerpen, inclusief een 3D-model dat laat zien hoe je voertuig eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Nissan King Cab

Onze webshop geeft je de mogelijkheid om zelf de verschillende mogelijkheden te verkennen voordat je contact opneemt met een dealer. In de webshop kan je niet alleen zien hoe de bedrijfswageninrichting in je voertuig past, maar kan je ze ook aanpassen aan de specifieke behoeften voor je Nissan King Cab.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Nissan King Cab

Naast ons uitgebreide assortiment bedrijfswageninrichting bieden we een diverse accessoires voor de Nissan King Cab. Ons assortiment omvat alles, van gereedschapskoffers en ladeblokken tot verlichting en veiligheidsproducten, allemaal ontworpen om je werk veiliger en efficiënter te maken.

Ontdek ons assortiment accessoires in onze webshop en vind wat bij jouw behoeften past.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?