Bedrijfswageninrichting
op maat voor Opel Vivaro

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Opel Vivaro

De Opel Vivaro is een efficiënt en professioneel werkvoertuig, ideaal voor diverse industrieën. Met zijn flexibele zitplaatsen, grote laadruimte en aanzienlijke laadvermogen, verhoogt hij de productiviteit en wordt hij een betrouwbare zakenpartner, vooral wanneer uitgerust met System Edströms accessoires en bedrijfswageninrichting. De Opel Vivaro is beschikbaar in drie verschillende maten, zodat je het model kan kiezen dat het beste past bij je bedrijf. System Edströms bedrijfswageninrichting is aanpasbaar aan alle modellen, en zijn robuuste maar lichtgewicht ontwerp vermindert je bedrijfskosten. De Opel Vivaro is ook beschikbaar als elektrisch voertuig en is uitgerust met geavanceerde veiligheidssystemen zoals automatische noodrem, rijstrookassistentie en dodehoekwaarschuwing. Het IntelliGrip-systeem in de Opel Vivaro biedt ook extra gripniveaus op uitdagende oppervlakken.

System Edströms rekken voor de Opel Vivaro optimaliseren de ruimte in de bedrijfswagen. Deze rekken, gemaakt van hoogwaardig staal, zijn lichter en duurzamer dan voorheen en kunnen worden aangepast aan je specifieke professionele behoeften. Naast de rekken bieden wij een breed scala aan accessoires zoals verlichting, ladders, laden en tassen, die allemaal bijdragen aan het maken van de Opel Vivaro tot een ideaal werkvoertuig.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Opel Vivaro

De Opel Vivaro biedt een indrukwekkende laadruimte en laadvermogen. Het innovatieve FlexCargo-systeem verlengt de flexibiliteit van de Opel Vivaro, waardoor een zeer competitief laadvolume van maximaal 6,6 m³ en een laadlengte van maximaal 4 m ontstaat. System Edströms bedrijfswageninrichting voor de Opel Vivaro stelt je ook in staat om optimaal gebruik te maken van de ruimte in de bedrijfswagen.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Wij raden ten zeerste aan om een van onze geautoriseerde dealers de bedrijfswageninrichting en accessoires in je Opel Vivaro bedrijfswagen te laten installeren. Dit garandeert niet alleen een professionele installatie, maar biedt je ook een garantie van vijf jaar op zowel de inrichting als het installatiewerk. Als je besluit om de installatie zelf te doen, voorzien wij duidelijke instructies en een garantie van drie jaar op de inrichting. Ons team van ervaren specialisten staat klaar om advies te geven over je inrichting.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Je hebt de mogelijkheid om de bedrijfswageninrichting voor je Opel Vivaro bedrijfswagen aan te passen, naast de kant-en-klare opties die wij aanbieden. Dankzij ons aanpasbare systeem kan je onderdelen toevoegen, verwijderen of je eigen unieke interieur volledig ontwerpen. Met ons gebruiksvriendelijke, maar technisch geavanceerde ontwerpprogramma, kan je ons assortiment verkennen en een gedetailleerde visualisatie van je bedrijfswageninrichting creëren, inclusief een 3D-model dat laat zien hoe je bedrijfswagen eruit zal zien.

WEBSHOP

Verken onze bedrijfswageninrichting voor Opel Vivaro

Onze webshop biedt je de mogelijkheid om verschillende inrichtingsopties zelf te verkennen voordat je contact opneemt met een dealer. Hier kan je niet alleen een idee krijgen van hoe de inrichting in je bedrijfswagen past, maar deze ook aanpassen aan jouw specifieke behoeften voor je Opel Vivaro bedrijfswagen.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Opel Vivaro

Naast ons brede assortiment bedrijfswageninrichting voor de Opel Vivaro, hebben wij een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Opel Vivaro. Onze accessoires voor de Opel Vivaro omvatten alles van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskisten, lade-inzetstukken en opbergvakken.

Je vindt hoogwaardige producten ontworpen om je bedrijfswagen beter georganiseerd te houden, waardoor zowel je veiligheid als efficiëntie toenemen. Voor meer informatie over onze accessoires voor de Opel Vivaro, neem een kijkje op onze accessoirepagina.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?