Bedrijfswageninrichting
op maat voor de Nissan NV400

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Nissan NV400

De Nissan NV400 is de ideale bedrijfswagen voor wie uitgebreide taken moet uitvoeren. Hij is ruim, praktisch en betrouwbaar en gaat elke uitdaging moeiteloos aan, vooral wanneer uitgerust met System Edströms bedrijfswageninrichting. De NV400’s ruime binnenruimte, comfortabele cabine en efficiënte motor maken hem een topkeuze voor verschillende sectoren die een grotere bedrijfswagen nodig hebben.

Wij bieden een ruim aanbod aan uitstekende bedrijfswageninrichtingen en rekken voor de Nissan NV400, die hem omvormen tot de perfecte mobiele werkplaats. Onze producten, gemaakt van hoogwaardig staal, zijn sterk, duurzaam en licht, waardoor ze aan jouw specifieke behoeften kunnen worden aangepast. We hebben ook een uitgebreid assortiment accessoires voor de Nissan NV400 bedrijfswagens. Uitgerust met onze veelzijdige bedrijfswageninrichting die is onderworpen aan een crashtest, is de NV400 geschikt voor professionals in verschillende sectoren.

AFMETINGEN

Afmetingen voor de Nissan NV400

System Edströms bedrijfswageninrichting benadrukt de reeds indrukwekkende kenmerken van de Nissan NV400. De laadcapaciteit van de bedrijfswagen is ongeëvenaard, met tot 17 m3 maximale laadruimte en de mogelijkheid om items tot 4,4 m lengte te vervoeren. Laden en lossen wordt vergemakkelijkt door de lage instaphoogte en de breed openende achterdeuren. De Nissan NV400 kan tot vijf Europallets herbergen en is van volledig compatibel met ons assortiment van bedrijfswageninrichtingen, waardoor je alle benodigde gereedschappen en items veilig en ordelijk kan opbergen.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Wij raden ten zeerste aan om de installatie van de inrichting en accessoires in je Nissan NV400 door één van onze geautoriseerde dealers te laten uitvoeren. Dit garandeert niet alleen een professionele installatie, maar biedt ook een garantie van 5 jaar op zowel de inrichting als de montage. Als je de inrichting zelf wil installeren, bieden wij gedetailleerde instructies en een garantie van 3 jaar op de inrichting. Voor professioneel advies over inrichting staat ons team van ervaren installateurs voor je klaar.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Grijp de kans om de inrichting van je Nissan NV400 bedrijfswagen aan te passen, boven op de standaardpakketten die wij bieden. Ons flexibele systeem maakt het mogelijk om elementen toe te voegen, te verwijderen of een volledig uniek inrichtingssysteem te creëren. Gebruik ons gebruiksvriendelijke en technisch geavanceerde ontwerpprogramma om een gedetailleerde visualisatie van je bedrijfswageninrichting te maken, inclusief een 3D-model dat laat zien hoe je bedrijfswagen eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichtingen voor de Nissan NV400

Onze webshop is de perfecte plaats om zelf je mogelijkheden te verkennen voor je contact opneemt met een dealer. Je kan niet alleen zien hoe de inrichting in jouw bedrijfswagen past, maar deze ook aanpassen aan je specifieke behoeften voor je Nissan NV400.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor de Nissan NV400

Naast ons uitgebreide assortiment bedrijfswageninrichtingen voor de Nissan NV400, bieden wij een ruim aanbod aan accessoires. Onze accessoires voor de Nissan NV400 omvatten alles van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskoffers, ladeblokken en sorteerbakken. Onze hoogwaardige producten zijn ontworpen om je bedrijfswagen ordelijk te houden, waardoor zowel veiligheid als efficiëntie worden verbeterd.

Bezoek voor meer informatie over onze accessoires en bedrijfswageninrichtingen voor de Nissan NV400 onze accessoirepagina. Onze schabbensystemen voor de Nissan NV400 zijn de perfecte opbergoplossing voor je bedrijfswagen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diepten en lengtes en kunnen op elke manier worden gecombineerd om aan jouw behoeften en wensen te voldoen.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?