Gereedschapskoffer

Accessoires voor bestelwagens

OVERZICHT

Veilige opslag met koffers

De kenmerkende groene gereedschapskoffer van System Edström biedt talrijke indelingen en is uitzonderlijk schokbestendig. Een stevig handvat sluit de koffer niet alleen goed af, maar is ook bestand tegen zwaar en intensief gebruik. Er zijn verschillende opties om deze koffers op hun plaats te houden in voertuigen.

Zoals groter rek waar vier koffers in passen, een geavanceerde houder die het mogelijk maakt om de koffer uit te trekken om er iets uit te halen of mee te nemen, de eenvoudige rail, of de montage voor de achterkant van de cabinewand. System Edström biedt ook een reeks rails en montagesystemen die compatibel zijn met andere merken zoals Festool, Makita, Essve enz. Daarnaast hebben we een verstelbare koffersteun die ervoor zorgt dat de koffers ongeacht hun grootte of merk op hun plaats blijven.

VOORDELEN

Opbergoplossingen

Ons assortiment opbergoplossingen voor jouw gereedschapskist in de bedrijfswagen is divers. Elke optie garandeert eenvoudige toegang tot de koffer in het voertuig, waardoor je team snel en effectief aan de slag kan gaan.

VEILIGHEID

Veilig tijdens transport

Ons assortiment accessoires zorgt ervoor dat je gereedschapskoffers veilig in je bedrijfswagen zijn bevestigd en stabiel blijven tijdens het vervoer.

• Een groot rek dat tot vier koffers in de bedrijfswagen kan herbergen.
• Een schuifsysteem waarmee je de koffer voor gemakkelijke toegang kan uittrekken of de gehele koffer met je mee kan nemen.
• Een gereedschapskofferhouder die aan de achterkant van het interieur van de bedrijfswagen kan worden gemonteerd om de koffer veilig te bevestigen.

MEER PRODUCTEN

Wij bieden vele accessoires aan voor jouw werkvoertuig

Andere accessoires voor bestelwagens in ons assortiment, zijn onder meer koffers, kofferhouders, rails, dossierhouders, ladeblokken, modulekoffers, indelingen voor modulekoffers, rubberen matten, accessoires voor schabben, schabverdelers, plastic bakken, bankschroefhouders, gasfleshouders, transportbuis, ladders, koffersteunen en gereedschapshouders.

PRODUCTEN

Verhoog de efficiëntie met accessoires voor bedrijfswagens

Ontdek ons uitgebreide assortiment accessoires voor bestelwagens om een optimale werkomgeving te creëren. Klik op de producten die je bij je werk kunnen helpen. Onze producten zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen en je werkdag te aangenamer te maken.

Gereedschapshouders

Gereedschapshouders

Bij System Edström bedenken we innovatieve oplossingen voor flexibele gereedschapsopslag in bedrijfswagens.

Dubbele vloer

Dubbele vloer

Met de inrichting van je bedrijfswagen en dubbele vloeren kan je de ruimte in je bedrijfswagen...

Werkverlichting

Werkverlichting

Goede verlichting is belangrijk om zowel veiligheids- als werkgerelateerde redenen.

Gereedschapskoffer

Gereedschapskoffer

De kenmerkende groene gereedschapskoffer van System Edström biedt talrijke organisatiemogelijkheden

Energievoorziening

Energievoorziening

Wil je batterij-aangedreven gereedschap in je bedrijfswagen opladen, of misschien grotere elektrische gereedschappen gebruiken?

Laden

Laden

Onze laden zijn ontworpen om zware lasten te dragen, elke lade kan tot 60 kg aan gereedschap en accessoires dragen.

Rekkensystemen

Rekkensystemen

De rekken van System Edström combineren een robuuste 180-gradenvouw aan de bovenrand...

Carlock by System Edström

Carlock by System Edström

Het aantal inbraken in laadruimtes van bedrijfswagens is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen.

Universele haak

Universele haak

Maximaliseer de ruimte in je mobiele werkruimte met een praktische en duurzame universele haak.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.