Bedrijfswageninrichting
op maat voor Toyota Proace

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Toyota Proace

De Toyota Proace heeft zich gevestigd als een betrouwbare zakenpartner geschikt voor diverse beroepen. Deze gewaardeerde bedrijfswagen combineert gebruiksvriendelijkheid, hoge veiligheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor hij een uitstekende keuze is voor professioneel gebruik. Met de uitzonderlijke bedrijfswageninrichting van System Edström voor de Toyota Proace kan je de capaciteit van de wagen maximaliseren en een efficiënte werkruimte creëren. We bieden ook een breed scala aan op maat gemaakte accessoires ontworpen om aan praktische en functionele behoeften te voldoen.

De Toyota Proace is niet alleen een functionele bedrijfswagen maar ook een veilige werkplek. De interne configuratie maakt een gemakkelijke installatie van extra inrichting mogelijk. Onze flexibele rekensystemen, dubbele vloeren en andere accessoires zijn speciaal ontworpen om ruimte en efficiëntie te maximaliseren. De Toyota Safety Sense Proace, bestaande uit vijf geavanceerde veiligheidssystemen, minimaliseert het risico op ongevallen en creëert een veiligere rijomgeving. Door de bedrijfswageninrichting van System Edström, die is onderworpen aan een crashtest, in je Proace te installeren, verhoog je verder de veiligheid van zowel jezelf als je lading.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Toyota Proace

Proace biedt een breed scala aan modellen, waarbij je kan kiezen uit drie verschillende lengtes: Compact, Medium en Long. Allemaal zijn ze uitgerust met opbergruimtes zoals kasten, gereedschapskisten en rekken, en al deze functies kunnen worden gecombineerd met onze bedrijfswageninrichting voor de Toyota Proace.

-Ptitle2subtitle-

Voordelen

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Wij raden ten zeerste aan dat een van onze erkende dealers de installatie van de inrichting en accessoires in jouw Toyota Proace uitvoert om een correcte en professionele montage te waarborgen. Deze optie kiezen, garandeert niet alleen een veilige installatie maar biedt ook een verlengde garantie van vijf jaar op zowel de inrichting als het installatiewerk. Als je echter kiest om de inrichting zelf te installeren, bieden wij uitgebreide instructies en een garantie van drie jaar op de inrichting. Onze deskundige medewerkers en ervaren installateurs staan altijd klaar om professioneel advies en ondersteuning te bieden.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Onze ontwerptool voor het bouwen van je bedrijfswageninrichting voor de Toyota Proace biedt de mogelijkheid om de inrichting aan te passen aan jouw unieke behoeften, verder dan de vooraf gedefinieerde opties die wij bieden. Ons flexibele systeem stelt je in staat om onderdelen toe te voegen, te verwijderen of je eigen unieke inrichtingsoplossing volledig te ontwerpen. Profiteer van ons gebruiksvriendelijke en technisch geavanceerde ontwerpprogramma om een gedetailleerde visualisatie van je toekomstige inrichting te creëren, inclusief een 3D-model voor een duidelijk beeld van hoe je Toyota Proace eruit zal zien met de nieuwe inrichting.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Toyota Proace

Onze webshop biedt je de mogelijkheid om zelf verschillende inrichtingsopties voor je Toyota Proace te verkennen voordat je contact opneemt met een dealer. Hier krijg je niet alleen een voorproefje van hoe de inrichting in je bedrijfswagen past, maar ook de mogelijkheid om deze aan te passen aan jouw specifieke behoeften.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Toyota Proace

Naast ons uitgebreide assortiment aan interieurinrichtingen voor de Toyota Proace, bieden we ook een uitgebreide selectie aan accessoires. Onze accessoires omvatten alles van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskisten, lade-inzetstukken en opbergruimtes.

Deze hoogwaardige producten zijn ontworpen om je bestelwagen beter georganiseerd en veiliger te maken. Bezoek voor meer informatie over onze accessoires voor de Toyota Proace onze accessoirepagina.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?