Werkverlichting
Accessoires voor bedrijfswagens

OVERZICHT

Verhoog je veiligheid met goede verlichting

Goede verlichting is belangrijk om veiliger en efficiënter te werken. System Edström biedt zowel externe als interne werkverlichting voor jouw bedrijfswagen. Wat betreft externe verlichting kunnen we helpen met: waarschuwingslichten, lichtbalken, flitslampen, werklichten, zoeklichten, extra lichten, positielichten, achterlichten en indicatoren. We bieden ook blauwe lichten en lichten voor beveiligings-/bewakingsdoeleinden.

Als het gaat om interne verlichting, bieden we verschillende soorten ledverlichting, met of zonder bediening.

VOORDELEN

Veiligheid en efficiëntie verbeteren met optimale verlichtingsoplossingen

Ontdek de impact van kwaliteitsverlichting op veiligheid, productiviteit en efficiëntie in je werkomgeving. Ontdek hoe externe verlichting zoals waarschuwingslichten en lichtbalken de zichtbaarheid verhogen onder uitdagende omstandigheden. Binnenin zorgt efficiënte werkverlichting voor een goed verlichte werkplek, zo vind je alles sneller terug en het risico op ongevallen minimaliseert.

WERKVERLICHTING

Interne en externe verlichting voor bedrijfswageninrichting

Bij System Edström zijn we gespecialiseerd in het verbeteren van de functionaliteit van mobiele werkplekken met veelzijdige verlichtingsoplossingen voor bedrijfswagens. Onze binnenverlichting, vooral energiezuinige LED’s, voorkomt donkere plekken. Deze LED’s zijn tot 90% energiezuiniger dan traditionele lichtbronnen en zijn flexibel voor eenvoudige installatie en optimaal gebruik in de laadruimte.

Voor extern gebruik bieden we werkverlichting, waarschuwingslichten en LED’s met maximale helderheid en energie-efficiëntie. We hebben ook gespecialiseerde oplossingen voor hulpdiensten- en beveiligingsvoertuigen, inclusief blauwe lichten en zoeklichten.
We passen onze ledverlichtingsoplossingen aan om te voldoen aan de specifieke behoeften van fleetklanten, met de focus op veiligheid, energiebesparing en duurzaamheid, en zorgen voor de perfecte configuratie voor elke mobiele werkplek.

MEER PRODUCTEN

Wij bieden vele accessoires aan voor jouw camionnette

Andere accessoires voor bestelwagens in ons assortiment, zijn onder meer koffers, kofferhouders, rails, dossierhouders, ladeblokken, modulekoffers, indelingen voor modulekoffers, rubberen matten, accessoires voor schabben, schabverdelers, plastic bakken, bankschroefhouders, gasfleshouders, transportbuis, ladders, koffersteunen en gereedschapshouders.

PRODUCTEN

Verbeter je werkomgeving met accessoires

Ontdek onze uitgebreide selectie van accessoires, speciaal vervaardigd voor jouw bedrijfswagen. Pas je werkruimte perfect aan om productiviteit en efficiëntie te verhogen. Blader gerust door ons overzicht van accessoires voor meer informatie. Vind de ideale oplossingen die past bij  jouw unieke behoeften.

Gereedschapshouders

Gereedschapshouders

Bij System Edström bedenken we innovatieve oplossingen voor flexibele gereedschapsopslag in bedrijfswagens.

Dubbele vloer

Dubbele vloer

Met de inrichting van je bedrijfswagen en dubbele vloeren kan je de ruimte in je bedrijfswagen...

Werkverlichting

Werkverlichting

Goede verlichting is belangrijk om zowel veiligheids- als werkgerelateerde redenen.

Gereedschapskoffer

Gereedschapskoffer

De kenmerkende groene gereedschapskoffer van System Edström biedt talrijke organisatiemogelijkheden

Energievoorziening

Energievoorziening

Wil je batterij-aangedreven gereedschap in je bedrijfswagen opladen, of misschien grotere elektrische gereedschappen gebruiken?

Laden

Laden

Onze laden zijn ontworpen om zware lasten te dragen, elke lade kan tot 60 kg aan gereedschap en accessoires dragen.

Rekkensystemen

Rekkensystemen

De rekken van System Edström combineren een robuuste 180-gradenvouw aan de bovenrand...

Carlock by System Edström

Carlock by System Edström

Het aantal inbraken in laadruimtes van bedrijfswagens is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen.

Universele haak

Universele haak

Maximaliseer de ruimte in je mobiele werkruimte met een praktische en duurzame universele haak.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.