Bedrijfswageninrichting
op maat voor Peugeot Partner

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Peugeot Partner

De nieuwste versie van de bekroonde Peugeot Partner is een praktische en hoogwaardige bestelwagen die geschikt is voor degenen die behoefte hebben aan een kleiner voertuig. Het voertuig is ook volledig compatibel met de producten van System Edström. Als je een uitstekend bedrijfswageninterieur nodig hebt voor je Peugeot Partner, ben je hier dus aan het juiste adres. Een Peugeot Partner kan verrassend veel vervoeren voor een bestelwagen van zijn formaat. De indrukwekkende laadruimte van het voertuig is uiterst compatibel met de bedrijfswageninrichtingsoplossingen van System Edström. Met ons brede scala aan legbordsystemen, opbergartikelen en praktische accessoires krijg je een georganiseerde werkruimte waar al je gereedschap binnen handbereik ligt.

Vooral indrukwekkend is de MultiFlexbank in de bestelwagen. Dankzij deze bank kunnen er tot drie personen in het voertuig zitten, terwijl gereedschap en andere apparatuur kunnen worden opgeborgen in de overgebleven ruimte van de bestelwagen. Door de bedrijfswageninrichting van System Edström voor de Peugeot Partner, blijven je spullen ook op hun plaats, of je nu stilstaat of onderweg bent. De bestelwagen heeft ook een groter centraal vloeroppervlak dankzij de afwezigheid van een handremhendel.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Peugeot Partner

De Peugeot Partner is verkrijgbaar in twee lengtes: Standard en Long. Het lange model is uitgerust met het MultiFlex-systeem en heeft een maximale laadruimte van 4,4 m3 en een laadlengte van 3,44 m. Voeg onze diverse accessoires voor de Peugeot Partner toe en benut de beschikbare ruimte van het voertuig optimaal.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden altijd aan om je bedrijfswageninrichting voor de Peugeot Partner te laten installeren door een van onze dealers, voor een correcte installatie. Dit geeft je ook een garantie van 5 jaar op de inrichting en de installatie. Als je de bedrijfswageninrichting zelf installeert, bieden wij algemene installatie-instructies en dan heb je een garantie van 3 jaar op de onderdelen en accessoires. Als je advies nodig hebt, staan wij en onze professionele installateurs altijd tot je beschikking.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Je kan het interieur van de bedrijfswageninrichting van je Peugeot Partner aanpassen aan jouw specifieke behoeften, naast de standaardopties die wij bieden. Ons flexibele systeem stelt je in staat om componenten toe te voegen, elementen te elimineren of volledig een op maat gemaakt interieur te creëren. Met onze intuïtieve en geavanceerde ontwerpsoftware kan je je mogelijkheden grondig verkennen en een gedetailleerde representatie van het interieur van je bestelwagen genereren, compleet met een 3D-model dat de uitstraling van je bedrijfsvoertuig illustreert.

WEBSHOP

Verken onze bedrijfswageninrichting voor Peugeot Partner

Als je eerst je keuzes wilt bekijken voordat je contact opneemt met een dealer, biedt onze webshop hiervoor het perfecte platform. In de webshop kan je vooraf bekijken hoe het interieur eruitziet in je bestelwagen, en je hebt ook de flexibiliteit om het aan te passen aan de unieke eisen van jouw Peugeot Partner bedrijfswagen.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Peugeot Partner

Naast ons brede assortiment bedrijfswageninrichting voor de Peugeot Partner bieden we ook een uitgebreide selectie van accessoires voor de Peugeot Partner. Onze accessoires voor de Peugeot Partner omvatten alles van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskisten, lade-inzetstukken en opbergvakken. Wij bieden hoogwaardige producten die zijn ontworpen om je bestelwagen georganiseerder te houden, waardoor zowel je veiligheid als efficiëntie worden verhoogd.

Onze legborden voor de Peugeot Partner zijn gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor ze lichter en duurzamer zijn dan ooit tevoren. Als aanvulling op onze legbordsystemen voor de Peugeot Partner bieden we ook een compleet assortiment accessoires, waaronder verlichting, ladders, praktische laden en tassen.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?