Bedrijfswageninrichting
op maat voor Ford Ranger

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Ford Ranger

De Ford Ranger, winnaar van de International Pick-Up Award 2020, is een van de bestverkochte pickups in Europa en favoriet vanwege zijn talrijke opties, geavanceerde veiligheidstechnologie, hoogwaardig en comfortabel interieur, robuuste bouw en flexibele achterklep. Om deze al slimme en handige pickup nog beter te maken, biedt System Edström een op maat gemaakt bedrijfswageninterieur voor de Ford Ranger. Met onze digitale ontwerptool kan je zien hoe je je Ford Ranger kan aanpassen aan jouw specifieke behoeften en het gebruiksgemak en veiligheid ervan kan verbeteren.

Met meer dan 60 jaar ervaring biedt System Edström zowel standaard als op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen die perfect passen bij jouw Ford Ranger. Onze hoge kwaliteit, jarenlange ervaring en uitgebreide kennis gecombineerd met strikte eisen aan productontwikkeling en testen hebben ons één van de toonaangevende fabrikanten van bedrijfswageninrichtingen voor de Ford Ranger in Zweden en heel Europa gemaakt. Door voor onze oplossingen te kiezen, krijg je een flexibele en efficiënte werkomgeving in je Ford Ranger.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Ford Ranger

De Ford Ranger biedt ruime praktische opbergmogelijkheden in het hele voertuig, evenals geavanceerde lastbeheersing die de elektronische stabiliteitscontrole aanpast op basis van het totale gewicht waarmee je Ranger is beladen. Dit zorgt voor controle en stabiliteit, zowel volgeladen als leeg.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden sterk aan om onze geautoriseerde dealers de installatie van de inrichting en de accessoires in je Ford Ranger te laten uitvoeren voor een juiste en professionele montage. Dit biedt een garantie van vijf jaar op zowel de inrichting als de montage. Als je ervoor kiest de inrichting zelf te installeren, bieden wij duidelijke instructies en een garantie van drie jaar op de inrichting. Ons team van ervaren installateurs staat altijd klaar om extra advies en ondersteuning te bieden met je bedrijfswageninrichting.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Naast de kant-en-klare opties die we aanbieden, kan je de bedrijfswageninrichting voor je Ford Ranger aanpassen dankzij ons aanpasbare systeem waarmee je componenten kunt toevoegen, verwijderen of je geheel unieke interieur kan ontwerpen. Met ons technisch geavanceerde maar gebruiksvriendelijke ontwerpprogramma kan je een gedetailleerde voorstelling van je bedrijfswageninterieur creëren, inclusief een 3D-model dat laat zien hoe je bedrijfswagen eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Ford Ranger

Als je zelf je opties wilt verkennen voor je contact opneemt met een dealer, kan je terecht in onze webshop. Hier kan je niet alleen zien hoe de inrichting in je bedrijfswagen past, maar heb je ook de mogelijkheid om het aan te passen aan jouw specifieke behoeften voor je Ford Ranger bedrijfswagen.

Products will be displayed here

ACCESSORIES

Accessoires voor Ford Ranger

Creëer mobiele werkplaats met de bedrijfswageninterieuroplossingen van System Edström voor Ford. Ontdek ook ons brede assortiment aan bedrijfswageninterieuraccessoires voor een flexibelere, veiligere en efficiëntere bedrijfswagen.

Wij helpen je je inrichting te optimaliseren door deze aan te vullen met slimme bedrijfswagenaccessoires zoals cassettekoffers, plastic bakken voor schappen, ladeblokken, interne verlichting, stroomvoorziening, veiligheidsproducten, elektronica en dakaccessoires.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?