Bedrijfswageninrichting
op maat voor Opel Movano

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Opel Movano

De Opel Movano is onlangs opgewaardeerd, waardoor deze praktische en veelzijdige bedrijfswagen nog eleganter is geworden. Het uitrusten van het voertuig met ons hoogwaardig bedrijfswageninterieur maakt het nog nuttiger. De Opel Movano is beschikbaar in vier lengtes en drie dakhoogtes, en daardoor geschikt voor een verscheidenheid aan industrieën en operationele gebieden. Een breed scala aan efficiënte motoren maakt het een uitstekende keuze voor veel doeleinden, en met innovatieve functies wordt het een veilig werkvoertuig.

System Edströms rekken, op maat gemaakt voor de Opel Movano, helpen je het gebruik van je werkvoertuig te maximaliseren. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig staal, lichter en duurzamer dan ooit tevoren. Ze kunnen ook worden geconfigureerd om aan je specifieke professionele behoeften te voldoen, waardoor jij en je voertuig de meeste taken aankunnen. Een compleet assortiment accessoires zoals verlichting, ladders, praktische laden en tassen is ook beschikbaar, waardoor de functionaliteit en veiligheid van het voertuig verder wordt verhoogd.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Opel Movano

De Opel Movano biedt een grote laadcapaciteit voor een bedrijfswagen van deze grootte. De laadcapaciteit varieert van 8 m³ tot een indrukwekkende 22 m³, met genoeg ruimte voor maximaal vijf europallets. Om de royale laadruimte te maximaliseren, biedt System Edström een flexibel en robuust bedrijfswageninterieur voor de Opel Movano. De brede achterdeuren en schuifdeuren aan de zijkant van het handige voertuig maken het gemakkelijk om aan de lading te komen. Met System Edströms bedrijfswageninterieur voor de Opel Movano wordt het voertuig het perfecte gereedschap voor elke industrie.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden ten zeerste aan om een van onze geautoriseerde dealers het interieur en de accessoires in je Opel Movano bedrijfswagen te laten installeren voor een professionele installatie. Dit geeft je ook een garantie van vijf jaar op zowel het interieur als de installatie. Als je de voorkeur geeft aan zelfinstallatie, bieden wij gedetailleerde instructies, en je ontvangt een garantie van drie jaar op het interieur. Ons team en gekwalificeerde experts staan klaar om je te assisteren met advies voor je bedrijfswageninterieur.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Je hebt de mogelijkheid om het bedrijfswageninterieur in je Opel Movano aan te passen aan je eigen behoeften, naast de standaardopties die wij bieden. Ons flexibele systeem stelt je in staat om componenten toe te voegen, te verwijderen of een volledig nieuwe interieuroplossing te creëren. Met onze gebruiksvriendelijke en technisch geavanceerde ontwerptool kan je jouw bedrijfswageninterieur in detail ontwerpen en visualiseren, inclusief een 3D-visualisatie die een realistisch beeld geeft van hoe je handige voertuig eruit zal zien met het nieuwe interieur.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Opel Movano

Als je zelf je opties wilt bekijken voordat je naar een dealer gaat, staat onze webshop tot je beschikking. Hier kan je niet alleen een idee krijgen van hoe het interieur er in je bedrijfswagen uit zal zien, maar kan je het ook aanpassen aan jouw specifieke vereisten en behoeften voor je Opel Movano bedrijfswagen.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Opel Movano

Naast ons brede assortiment aan bedrijfswageninterieurs voor de Opel Movano, hebben we ook een uitgebreide selectie accessoires voor de Opel Movano. Onze accessoires voor de Opel Movano omvatten alles van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskisten, lade-inzetstukken en opbergcompartimenten.

Bij ons vind je hoogwaardige producten ontworpen om je bedrijfswagen beter georganiseerd te houden, wat op zijn beurt zowel jouw veiligheid als efficiëntie verhoogt. Neem voor meer informatie over onze accessoires voor de Opel Movano een kijkje op onze accessoirepagina.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?