Bedrijfswageninrichting

OVERZICHT

Accessoires voor bedrijfswageninrichting

System Edström biedt het meest flexibele systeem voor bedrijfswageninrichting op de markt voor mobiele vakmensen. Ontwikkeld met een focus op hoge kwaliteit, veiligheid en unieke flexibiliteit, stelt dit systeem je in staat een bedrijfswageninrichting op maat te ontwerpen die aansluit bij jouw behoeften en voertuig. We bieden kant-en-klare opties voor alle gangbare bedrijfswagens, die naar wens kunnen worden aangepast of op maat gemaakt. We hebben uitgebreide ervaring in het bouwen van aangepaste bedrijfswagens en accessoires om aan de unieke vereisten van onze klanten te voldoen. Elke bedrijfswagen en zijn gebruiker zijn echter uniek.

We voeren crashtests uit op onze producten in Frankrijk in samenwerking met INRS, dat gespecialiseerd is in crashtests voor systemen voor bedrijfswageninrichting.

VOORDELEN

Verhoog de veiligheid met accessoires voor bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting en -accessoires zijn onze primaire producten. We bieden ook aanvullende producten zoals veiligheidsuitrusting, verlichting, stroomvoorzieningen en andere accessoires voor bedrijfswagens.

ONTWERPPROGRAMMA

Bouw je eigen bedrijfswageninterieur

Iedereen heeft unieke voorkeuren en werkwijzen. Met ons geavanceerde ontwerpprogramma kan je eenvoudig je eigen bedrijfswageninterieur creëren dat geschikt is voor jouw specifieke bedrijfswagen. Hier kan je visualiseren hoe je bedrijfswagen eruit zal zien met een interieur van System Edström, inclusief 3D-beelden voor een realistische weergave. Ontwerp je eigen interieur en overleg met je dichtstbijzijnde dealer voor eventuele aanpassingen of toevoegingen.

Zij helpen je bij het vinden van de beste inrichtingsoplossing voor jou. Onthoud, je krijgt een garantie van 5 jaar op de bedrijfswageninrichting en installatie wanneer je een van onze dealers gebruikt. Als je de inrichting zelf wilt installeren, zijn er algemene installatie-instructies beschikbaar, en wordt er een garantie van 3 jaar geboden op de bedrijfswageninrichting. We staan altijd klaar om te helpen met eventuele installatievragen, neem gewoon contact met ons op

MEER PRODUCTEN

Wij bieden vele accessoires aan voor jouw werkvoertuig

Andere transportvoertuigaccessoires die wij aanbieden, zijn onder meer koffers, kofferhouders, rails, dossierhouders, lade-inzetstukken, cassettes, cassette-aanvullingen, rubberen matten, schapaccessoires, schapverdelers, plastic bakken, bankschroefhouders, gasfleshouders, dakpijphouders, ladders, koffersteunen en gereedschapshouders.

PRODUCTEN

Optimaliseer jouw bedrijfswagen met accessoires voor bedrijfswageninrichting

Ontdek ons brede assortiment accessoires voor bedrijfswageninrichting om de perfecte werkomgeving te creëren. Blader door de categorieën die je interesse wekken om meer te weten te komen. Onze producten zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen en je werkdag te optimaliseren. Bezoek onze site om de beste oplossingen voor je bedrijfswagenapparatuur te vinden.

Gereedschapshouders

Gereedschapshouders

Bij System Edström bedenken we innovatieve oplossingen voor flexibele gereedschapsopslag in bedrijfswagens.

Dubbele vloer

Dubbele vloer

Met de inrichting van je bedrijfswagen en dubbele vloeren kan je de ruimte in je bedrijfswagen...

Werkverlichting

Werkverlichting

Goede verlichting is belangrijk om zowel veiligheids- als werkgerelateerde redenen.

Gereedschapskoffer

Gereedschapskoffer

De kenmerkende groene gereedschapskoffer van System Edström biedt talrijke organisatiemogelijkheden

Energievoorziening

Energievoorziening

Wil je batterij-aangedreven gereedschap in je bedrijfswagen opladen, of misschien grotere elektrische gereedschappen gebruiken?

Laden

Laden

Onze laden zijn ontworpen om zware lasten te dragen, elke lade kan tot 60 kg aan gereedschap en accessoires dragen.

Rekkensystemen

Rekkensystemen

De rekken van System Edström combineren een robuuste 180-gradenvouw aan de bovenrand...

Universele haak

Universele haak

Maximaliseer de ruimte in je mobiele werkruimte met een praktische en duurzame universele haak.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.