Bedrijfswageninrichting
op maat voor Volkswagen Transporter

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter, een sleutelmodel in het uitgebreide voertuiggamma van Volkswagen, is populair in verschillende industrieën. Uitgerust met de op maat gemaakte bedrijfswageninrichting van System Edström wordt de Transporter een betrouwbare zakenpartner die aan diverse professionele behoeften voldoet. De nieuwste generatie van de Volkswagen Transporter is verder verfijnd met extra connectiviteit en laadopties, waardoor het een ideale mobiele werkruimte is. Functies zoals Front Assist en een remassistent zorgen voor de veiligheid van zowel de bestuurder als de lading.

Door het toevoegen van de bedrijfswageninrichting van System Edström, onderworpen aan een crashtest, aan de Transporter wordt de bescherming en functionaliteit van het voertuig verbeterd. Er is ook een elektrische versie, de ABT e-Transporter, die de efficiëntie verhoogt. Met de opgeleide elektrotechnici van System Edström kan je erop vertrouwen dat je Volkswagen Transporter de best mogelijke bedrijfswageninrichting krijgt. Vergeet niet ons uitgebreide assortiment accessoires voor de VW Transporter te verkennen om het voertuig verder aan jouw behoeften aan te passen.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter is verkrijgbaar in verschillende modellen en biedt laadvolumes van 5,8 tot een opmerkelijke 9,3 m3. Het maximale laadvermogen varieert van 713 kg tot 1.309 kg in de grootste Transporter-modellen, wat voldoende ruimte biedt voor de bedrijfswageninrichting van System Edström in alle versies.

-Ptitle2subtitle-

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Wij raden ten zeerste aan dat een van onze erkende dealers de bedrijfswageninrichting en accessoires in je Volkswagen Transporter installeert. Dit zorgt niet alleen voor een deskundige installatie, maar ook voor een garantie van 5 jaar op zowel de inrichting als de installatie. Als je ervoor kiest om de inrichting zelf te installeren, bieden wij gedetailleerde instructies en een garantie van 3 jaar op de inrichting. Ons team van ervaren specialisten en installateurs staat altijd klaar voor advies en ondersteuning met betrekking tot je bedrijfswageninrichting.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Verken de mogelijkheden om de bedrijfswageninrichting voor je Volkswagen Transporter met ons flexibele systeem te personaliseren. Je kan nieuwe onderdelen toevoegen, bestaande verwijderen of je eigen unieke inrichting volledig ontwerpen. Ons gebruiksvriendelijke en technisch geavanceerde ontwerpprogramma stelt je in staat om een gedetailleerde visualisatie van je toekomstige inrichting te creëren, compleet met een 3D-model om te laten zien hoe je bedrijfswagen eruit zal zien met de nieuwe opstelling.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Volkswagen Transporter

Onze webshop biedt je de unieke kans om verschillende bedrijfswageninrichtingsopties voor je Volkswagen Transporter te verkennen voordat je contact opneemt met een dealer. Hier kan je een overzicht krijgen van hoe de inrichting in jouw bedrijfswagen past en deze aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Volkswagen Transporter

Ons assortiment gaat verder dan alleen bedrijfswageninrichting en omvat een breed scala aan accessoires voor de Volkswagen Transporter. Van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskisten en opbergoplossingen, onze accessoires zijn ontworpen om de organisatie van je bedrijfswagen te stroomlijnen en zowel de veiligheid als de efficiëntie te verbeteren.

Verken ons assortiment accessoires op onze accessoirespagina voor meer informatie.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?