Bedrijfswageninrichting
op maat voor Citroën Jumpy

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Citroën Jumpy

De Citroën Jumpy is een compact, comfortabel en veilig bedrijfsvoertuig uitgerust met de nieuwste high-tech rijfuncties. De bestelwagen is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes en is ook beschikbaar als elektrisch model. De relatief lage hoogte biedt meer parkeeropties, bespaart tijd en brengt jou dichter bij je klanten. Met een praktische bedrijfswageninrichting voor jouw Citroën Jumpy maximaliseer je de ruimte in je bedrijfsvoertuig en creëer je opslagruimte op maat van jouw behoeften. Iets eenvoudigs zoals het gebruik van spanriemen kan het risico op schade aan gereedschap en laadruimte verminderen, maar nog belangrijker – levens redden.

De Citroën Jumpy is groter dan de Berlingo maar kleiner dan de Jumper, de grootste van de lichte vrachtwagens van Citroën. Natuurlijk gaat het niet alleen om het model waarmee je rijdt, maar ook hoe je het meeste uit je bestelwagen haalt. Zodra je hebt besloten met welk type bestelwagen je wilt rijden, is het tijd om de bedrijfswageninrichting voor je Citroën Jumpy te kiezen: een inrichting die de ruimte optimaliseert en een echt verschil maakt voor je werkdag. Wanneer je een bedrijfswageninrichting voor je Citroën Jumpy koopt bij System Edström, krijg je het meest flexibele systeem op de markt, de producten zijn getest in crashtests en goedgekeurd. Door te kiezen voor perfopanelen en onze verschillende gereedschapshouders, kan je een gereedschapsindeling voor Citroën Jumpy maken op basis van jouw behoeften.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Citroën Jumpy

Citroën Jumpy is verkrijgbaar in drie verschillende modellen, allemaal met compacte afmetingen die zich makkelijk laten manoeuvre bieden. Onze inrichtingen en accessoires zijn beschikbaar in verschillende lengtes en dieptes en kunnen vrijwel op elke manier worden gecombineerd om aan jouw behoeften te voldoen.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden aan om de installatie van de inrichting en accessoires in je camionnette Citroën Jumpy te laten uitvoeren door één van onze geautoriseerde dealers om een correcte en professionele montage te garanderen. Bij deze optie is een garantie van vijf jaar inbegrepen op zowel de inrichting als de montage. Als je ervoor kiest om de inrichting zelf te installeren, bieden wij algemene montage-instructies en geven we een garantie van drie jaar op de inrichting. Voor professioneel advies over de inrichting staat ons team van ervaren installateurs klaar om je te helpen.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Creëer een inrichting op maat voor jouw bedrijfsvoertuig Citroën Jumpy met onze aanpasbare oplossingen. Deze gaan verder dan de standaardpakketten die we bieden. Ons flexibele systeem stelt je in staat om elementen toe te voegen, onderdelen te verwijderen of een volledig uniek interieur te ontwerpen. Gebruik onze gebruiksvriendelijke en technisch geavanceerde ontwerptool voor een gedetailleerde visualisatie van de inrichting van je voertuig, inclusief een 3D-model dat laat zien hoe je Citroën Jumpy eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Citroën Jumpy

Als je de verschillende mogelijkheden wilt bekijken voor je contact opneemt met een dealer, is onze webshop hiervoor de perfecte plek. In de webshop krijg je niet enkel een idee hoe de inrichting in je Citroën Jumpy past, maar heb je ook de mogelijkheid om het aan te passen aan jouw unieke behoeften.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Citroën Jumpy

Naast ons assortiment bedrijfswageninrichting voor de Citroën Jumpy bieden we ook een breed assortiment aan accessoires voor de Citroën Jumpy. Onze accessoires voor de Citroën Jumpy omvatten alles, van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskoffers, lladeblokken en sorteerbakken.

Bij ons vind je hoogwaardige producten die zijn ontworpen om je bestelwagen georganiseerder te houden, waardoor zowel je veiligheid als efficiëntie worden verbeterd. Ons assortiment omvat alles, van verlichting en planken tot gereedschapshouders, kasten, laden en nog veel meer.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?